καλησπερα. χρειαζομαι πολυ τη βοηθεια σας,καναμε χτες ολες τις ενεργειες για κλειδωμα και ξεκλειδωμα για να περασω τη china dev. ξεκλειδωσε αμεσως και τωρα θελω να περασω ρομ απλα δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη. αυτη τη στιγμη ειμαι με miui version 10 8.8.31 beta και android version 8.1.0. επισης να πω πως η καμερα μετα την αλλαγη ειναι χαλια με πολυ θορυβο και θολουρα ενω οταν μου το στειλανε ητανε τρομερη
Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας
Μπορείς να βάλεις μία official global rom ή κάποια custom, όπως την ρομ που έχουμε εδώ στο φόρουμ.
Για την κάμερα θα το δούμε σε δεύτερο χρόνο και αφού βάλεις την τελική ρομ που θα διαλέξεις
καλησπερα. χρειαζομαι πολυ τη βοηθεια σας,καναμε χτες ολες τις ενεργειες για κλειδωμα και ξεκλειδωμα για να περασω τη china dev. ξεκλειδωσε αμεσως και τωρα θελω να περασω ρομ απλα δεν ξερω ποια ειναι καλυτερη. αυτη τη στιγμη ειμαι με miui version 10 8.8.31 beta και android version 8.1.0. επισης να πω πως η καμερα μετα την αλλαγη ειναι χαλια με πολυ θορυβο και θολουρα ενω οταν μου το στειλανε ητανε τρομερη
Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας
Μπορείς να βάλεις μία official global rom ή κάποια custom, όπως την ρομ που έχουμε εδώ στο φόρουμ.
Για την κάμερα θα το δούμε σε δεύτερο χρόνο και αφού βάλεις την τελική ρομ που θα διαλέξε
Σε ευχαριστώ πολύ!! Την καινούργια rom την βάζω με το mi flash ή βάζω με flash το twrp και ακολουθώ την συνήθης διαδικασία? Και μία τελευταία ερώτηση (ελπίζω )... Μπορώ να βάλω custom stable και να αλλάξω σε official stable και το αντίστροφο ή θα υπάρχει πρόβλημα με το antiroll back?