Καλημέρα, μου γεννήθηκε μια απορία διαβάζοντας τα τελευταία μηνύματα.
Η China version από την global version συσκευή δεν έχουν διαφορές στο hardware?
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οσο κ να ψαχτηκαμε ακομη κ το ονομα του μοντελου ειναι το ιδιο... Κατι αλλο εργοστασιακα εχουν κανει κ δεν περνανε οι ρομ εκατερωθεν με κλειδωμα του bootloader
Να σου θυμίσω ότι είχες χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του s unlock.Φαινεται πως όταν στο έφτιαξαν με τον authorized account στο έκαναν και global
Μήπως εκεί κρύβεται το global / China version; Στο edl και στον σέρβερ της xiaomi με καθε ενα hardware version;
Πήγα στο chat s-unlock και ρώτησα αν γίνεται με το s unlock το China version σε global version και είπε δεν γίνεται αυτό μόνο ξεκλειδωμα. Μήπως έγινε απο την xiaomi.
Μήπως η xiaomi κατάλαβε την μλκια της και μπορούμε εμείς με China version να κλειδώνουν σε global? Όπως μείωσαν τις ώρες ξεκλείδωματος σε όλους μας? Εμένα ξεκλείδωσε πριν τις 720ωρες που ήταν αρχικά χωρίς να κάνω τπτ..οπως έλεγαν εύρεση συσκευής κτλ....
καλημερα! δοκιμασαμε να περασουμε ξανα την stable v10.2.0 και αυτη τη φορα ξεκολλησε απο το logo xtrv αλλα δεν με αφηνε να ενεργοποιησω τη συσκευη, πατουσαμε την επιλογη wifi αλλα δεν εκανε καμια ενεργεια,εμπαινε ομως στην ενεργοποιιηση για να βαλω το κωδικο μου στο mi account. H μονη λυση ηταν να προλαβουμε σε κλασματα δευτολεπτου να βαλουμε το pin πριν την ενδειξη της κλειδωμενης συσκευης και καπως ετσι καταφεραμε να το ανοιξουμε Σας ευχαριστουμε ολους!!
Να σου θυμίσω ότι είχες χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του s unlock.Φαινεται πως όταν στο έφτιαξαν με τον authorized account στο έκαναν και global
Μήπως εκεί κρύβεται το global / China version; Στο edl και στον σέρβερ της xiaomi με καθε ενα hardware version;Πήγα στο chat s-unlock και ρώτησα αν γίνεται με το s unlock το China version σε global version και είπε δεν γίνεται αυτό μόνο ξεκλειδωμα. Μήπως έγινε απο την xiaomi.
Το global /china version κρύβεται εδώ. Product Authentication
Βάλε τα στοιχεία σου και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Το serial είναι αποθηκευμένο στην eeprom της συσκευής σου και δεν μπορείς να επέμβεις.
Έτσι καταλαβαίνει ότι είσαι china η global.
Στη συνέχεια μέσα στην rom υπάρχει το ανάλογο αρχείο που τσεκαρει το ίδιο.
Αν υπάρξει missmatch τότε brick.
Και Το mi unlock μέσω του serial τσεκαρει την version σου.
Τώρα για το s unlock ο Murderous μου είχε πει
πως όταν του το έκαναν unbrick τον ρώτησαν και αν θέλει να του το κάνουν global version.
περισσοτερα ρώτα εκείνον που είχε μιλήσει μαζί τους.
Μην περιμένεις πως θα σου πουν την αλήθεια σε ένα mail αν απλά τους ρωτήσεις
χωρίς να πληρώσεις.ο murderous είχε ήδη σκάσει τα 30 ευρώ.
Deviantart: Please enter the id from the deviation (the number in the last part from the url).