Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

• Ο/H chrisnik έγραψε:

Φιλε μου δυο σελιδες τα ιδια πραγματα... Αν αποφασισει η εταιρια στα επομενα update να κλειδωνει τις κινεζικες συσκευες με global rom θα εισαι ο πρωτος που θα κλαιει τα χρηματα που εδωσε.... Οι υπολοιποι απλα θα ξεκλειδωσουμε κ θα περασουμε την china κ θα εχουμε τηλ. Αυτο ομως το ξερει μονο η εταιρια. Οπως δεν μας αφηνει να κλειδωνουμε κ με global rom χωρις καμια ανακοινωση στην αρχη....
      Αγαπητέ μου φίλε πάλι υπάρχει το αν. Δηλαδή τόσοι που πήρανε xiaomi μπορεί αύριο ο Κινέζος να τους χαλάσει το τηλέφωνο γιατί έτσι του την έδωσε θα γίνει ρεζίλι σε όλο τον κόσμο δεν είναι mls η xiaomi έτσι πιστεύω δηλαδή. Μιλάω στο forum το κινέζικο κάτι τέτοιο δεν υπάρχει μόνο εδώ γίνεται όλος αυτός ο χαμός και αντε εμείς που το συζητάμε εδώ μέσα και βρίσκουμε και μια λύση. υπάρχουν άνθρωποι που πήρανε xiaomi και δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά Απλά αγοράσανε ένα τηλέφωνο να κάνουν την δουλειά τους αυτά τα επιστημονικά που γράφονται εδώ είναι χειρότερο από τα κινέζικα

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      :roll: :roll: :roll: :roll:
    • Ο/H Nikos Artopoulos έγραψε:

Ο/H Octaviastikos έγραψε:

@Nikos Artopoulos πιο απλά λόγια...εάν κλειδώσει δεν έχεις τηλέφωνο... Και θα σε κάνουν υποκλοπη τα δεδομένα σου ..μ
      Ωραία θα το κάνω τότε και θα ζητήσω και την βοήθεια από το φόρουμ. Αλλά αυτό το εάν κλειδώσει δεν το κατάλαβα ακόμα και εάν δεν κλειδώσει? Δηλαδή κάτι σίγουρο δεν υπάρχει από κάποιον υπεύθυνα η απλά κάνουμε δοκιμές στης ROM
      Φίλε μου υπευθυνότητα και Xiaomi δεν πάνε μαζί, δεν βλέπεις τι έκανε, ενώ τόσα χρόνια πουλούσε κινητά και τα ονόμαζε Global Version ή China Version, μπορούσες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να βάλεις όποια ROM ήθελες, και να κλειδώσεις Bootloader, ξαφνικά στα μοντέλα του 2018 αποφάσισε ότι δεν θα μπορείς στα China να βάλεις Global και να κλειδώσεις Bootloader και στα Global να βάλεις China Rom και να κλειδώσεις Bootloader.
      H ενημέρωση για τη νέα πολιτική της εταιρίας έφτασε στο κοινό μετά από οκτώ μήνες (Αύγουστο εάν θυμάμαι καλά) αφού πρώτα κάποιοι κατέστρεψαν τα κινητά τους.

Μπορεί το κινητό σου να μην κλειδώσει ποτέ και να μην έχεις κανένα πρόβλημα, μπορεί όμως σε κάποια από της αναβαθμίσεις που θα στείλει η Xiaomi στο κινητό να αποφασίσει να κλειδώσει και τον Bootloader ξανά, σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα έχεις πρόβλημα εάν δεν κάνεις την διαδικασία που προτείνεται.
    • Ο/H paulpap01 έγραψε:

Ο/H Nikos Artopoulos έγραψε:

Ο/H Octaviastikos έγραψε:

@Nikos Artopoulos πιο απλά λόγια...εάν κλειδώσει δεν έχεις τηλέφωνο... Και θα σε κάνουν υποκλοπη τα δεδομένα σου ..μ
      Ωραία θα το κάνω τότε και θα ζητήσω και την βοήθεια από το φόρουμ. Αλλά αυτό το εάν κλειδώσει δεν το κατάλαβα ακόμα και εάν δεν κλειδώσει? Δηλαδή κάτι σίγουρο δεν υπάρχει από κάποιον υπεύθυνα η απλά κάνουμε δοκιμές στης ROM
      Φίλε μου υπευθυνότητα και Xiaomi δεν πάνε μαζί, δεν βλέπεις τι έκανε, ενώ τόσα χρόνια πουλούσε κινητά και τα ονόμαζε Global Version ή China Version, μπορούσες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να βάλεις όποια ROM ήθελες, και να κλειδώσεις Bootloader, ξαφνικά στα μοντέλα του 2018 αποφάσισε ότι δεν θα μπορείς στα China να βάλεις Global και να κλειδώσεις Bootloader και στα Global να βάλεις China Rom και να κλειδώσεις Bootloader.
      H ενημέρωση για τη νέα πολιτική της εταιρίας έφτασε στο κοινό μετά από οκτώ μήνες (Αύγουστο εάν θυμάμαι καλά) αφού πρώτα κάποιοι κατέστρεψαν τα κινητά τους.

Μπορεί το κινητό σου να μην κλειδώσει ποτέ και να μην έχεις κανένα πρόβλημα, μπορεί όμως σε κάποια από της αναβαθμίσεις που θα στείλει η Xiaomi στο κινητό να αποφασίσει να κλειδώσει και τον Bootloader ξανά, σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα έχεις πρόβλημα εάν δεν κάνεις την διαδικασία που προτείνεται.
      Έχω χάσει την μπάλα θα τους στείλω mail δεν νομίζω να είναι τόσο βλακες μιλάμε για χιλιάδες συσκευές είδη χάνουν πελάτες μόνο από αυτό που συζητήσαμε χωρίς να έχει γίνει τίποτα ακόμα

:roll: :roll: :roll: :roll:
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

Τελείωσαν οι διακοπές στην Κίνα ετοιμαστείτε για το καθιερωμένο update με δώρα από πλευράς xiaomi

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αύριο ξεκλειδώνω με το δικό μου mi account και θα περάσω twrp και μάλλον την 8.9.20xtrv! Εάν έχω καταλάβει σωστά.. Σε περίπτωση που κλειδώσει ο bootloader, με κάποια επόμενη αναβάθμιση, δεν ανοίγει το κινητό και ζητάει κωδικούς!? Βάζω τους κωδικούς απο το δικό μου λογαριασμό και λειτουργεί κανονικά;;;

Sent from my MI 8 using Tapatalk
    • @Nikos Artopoulos μπες στο official forum κ δες στο νημα του mi8 ποσοι εχουν χαλασει το κινητο τους κ ζητανε βοηθεια αλλα δεν....
      Αν θες να ζεις με αυτο κανενα προβλημα. Δικο σου ειναι το σπας το πετας το κανεις οτι θελεις....
      Εμεις το δικο σου κινητο προσπαθουμε να προστατεψουμε για οταν κλειδωσει ετσι οπως εισαι θα το βαλεις απεναντι κ απλα θα το κοιτας. Ενω αν κανεις την διαδικασια απλα θα τρεξεις το unlock tool κ ολα θα επανενελθουν
      Mi 11 pro
    • Διαφήμιση
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

BSG 5.1.018_MI8_V1b
      MGC_5.1.018_MI8_V1b
      Την περναμε απο πανω η διαγραφη κ εγκατασταση την νεας???
      Mi 11 pro
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Ξεκλείδωμα ξανά με το δικό σου λογαριασμό σε περίπτωση που κλειδώσει. Και μετά απλά ανοίγει...
      Αυτό δεν το ήξερα! Σου έχει συμβεί; Ξεκλειδώνει επιτόπου ή ξανά χρονόμετρο της εταιρείας και κινητό στο ράφι για 1 μηνα;

Sent from my MI 8 using Tapatalk
    • @lorenzo81 είχα περάσει global με fastboot και απο λάθος είχα τσεκαρισμένο το κλείδωμα μετά την επανεκκίνηση άρχισε το πρόβλημα (το μόνο που έκανε ήταν να φτάνει στο mi και να κλείνει πάλι), μετά απο ξεκλείδωμα ήταν πάλι ζωντανό και χωρίς αναμονή. Ευτυχώς που είχε κλειδώσει και ξεκλειδώσει με δικό μου λογαριασμό ;)
    • Διαφήμιση

Εβαλα την global rom (9.6.7.0) και θελω να κανω ρουτ! Να προχωρήσω η οχι??