Απο ειδα σε αλλες ευρωπαϊκες χωρες εχει 4g+. Δεν ξερω ποια ακριβως μπαντα απο τις τρεις που ειπαμε πιο πανω ευθυνεται για το οτι δεν εχουμε εδω στην Ελλάδα 4g+. @Germak εσενα ψωφησε... Εγω πιανω 45mbps
Σε compare που το εκανα με το mix2 που ειχα παντως λειπονται πολλες μπαντες στο lte group...
το ca είναι ο συνδιασμός των μπαντων και όχι η κάθε μία μόνη της.
Είναι θέμα modem firmware που πρέπει να φτιάξει η xiaomi.δεν είναι κάτι απλό θέλει ειδικές γνωσεις.οταν φλασαρουμε μια rom μέσα στη rom υπάρχει και το modem που έχει όλες αυτές τις πληροφορίες όπως και το πάντρεμα με to imei της συσκευής για να δουλεύει το τηλέφωνο.αν πάμε να κάνουμε edit όπως κάποιοι ξύπνιοι πάνε και κάνουνε αν κάτι δεν γίνει σωστά τότε μπορεί να σβηστεί το imei και να έχετε το κινητό μετά να δουλεύει μόνο σαν tablet.υπαρχει λύση αλλά πάμε βαθιά μετά να φλασαρουμε μέσω qpst κλπ.
Ίσως αν τους ρίξουμε μαζικά κράξιμο μπορεί να κάτσουν να το φτιαξουν σε καμία επόμενη rom.
Αυτό λέμε Μάκη...έτσι θα δείξουμε την δυναμικο μας φόρουμ...εάν θυμάστε πιο παλιά εχριμα βγεί δεύτερη αλλά και πρώτη...σε καποιες ψηφοφορίες... Ήρθε νομίζω η ώρα να απαιτήσουμε κάποια λογικά πράγματά....
Να γίνει μέσω του φόρουμ μας ένα σύνολο αιτημάτων... Για να τα διορθώσουν
Official Miui Global Beta Tester
XTreme RomVersion by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
Καλημέρα, επαναφέροντας το θέμα 4g+ είναι κρίμα ναυαρχίδα να μην το υποστηρίζει και να το υποστηρίζουν κινητά κατώτερης κατηγορίας. Πάντως είναι θεωρώ για μένα λόγος αποτροπής αγοράς μέχρι διόρθωσης του προβλήματος, αν είναι θέμα software. Το άσχημο είναι μήπως είναι θέμα h/w. Μπορούμε να.μάθουμε σίγουρα αν είναι θέμα software ή hardware ;
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα
Για τις νέες Gcam ορίστε μια μετάφραση για την έκδοση Bsg από τη γυναίκα μου.
"Version not even Alpha. Barely working. Hdr+ only on android 9. After 2 photos the phone stuck ( going to gallery helps ). Raw not working"