Η εφαρμογή της Εθνικής ζητάει δικαιώματα root σε rooted συσκευή Εννοείται δεν τα δίνεις
εμενα παντως δεν μου ζηταει ουτε και η εφαρμογη για πληρωμες με nfc se global official rom
Με magisk και magisk hide?
Κάνε μια δοκιμή,εγκατέστησε την εφαρμογή και άνοιξε την πριν την βάλεις στο hide
ναι βρε σου λεω το εκανα και αυτο που λες αλλα τιποτα ποτε δεν μου ζηταει δικαιωματα root.
σε κανενα τηλεφωνο δεν μου εχει ζητησει ποτε.
πρωτη φορα το ακουω απο εσενα αυτο.τι να σου πω!
Καλησπέρα team...τσεκαρα νωριτερα και ειναι και στο δικο ΜΙ8 ξεκλειδωτος ο bootloader. εχω ηδη κατεβασει τα απαραιτητα για να προχωρησω σε διαδιακασια κλειδωματος. αυτο που θελω να ρωτησω,
η china devrom που θα φλασαρω, εχετε θεματα με ασυμβατοτητες με ελληνικες εφαρμογες κλπ? επισης αν τραβηξω backup στον λογαριασμο mi μου, ολες τις εφαρμογες που εχω τωρα εγκατεστημενες,
θα μπορεσω να το φορτωσω το backup?
Δουλεύει μια χαρά φίλε, όλες οι εφαρμογές. Μόνο που θα έχεις το μενού στις Ρυθμίσεις στα αγγλικά.
Νομίζω ότι θα σου δουλέψει το μπακαπ που θα πάρεις.
Εντάξει με τη γλωσσα του μενού δεν εχω θεμα, παντα αγγλικα χρησιμοποιώ... επομένως φλασαρω μέσω mi flash tool την τελευταία china dev, κλειδώνει ο bootloader, χρησιμοποιώ κανονικά το κινητό και κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα ετσι ωστε να βαλω stable global...?