καλησπερα παιδια και απο εμενα .ανακαλυψα ενα συμαντικο κενο ασφαλειας αρκετα κρισιμο για το mi8 στην global stable miui 10 οταν το κινητο εινια κλειδωμενο μπορεις α απενεργοποιησης τα δεδομενα και gps καθως και να κανεις το κινητο να απενεργοποιητε οποτε σε περιπτωσση κλοπης ανετα μπορει καποιος να το απενεργοποιηση δεδομενα και gps οποτε εστω εαν ειχες μια πιθανοτητα να βρεις την συσκευη σου λογο αυτου του πορβληματος το χανεις καθως και οποια ενεργεια κλειδωματος
Απενεργοποίηση της κουρτίνας όταν είναι κλειδωμένο είναι η λύση. Σε όλα τα Xiaomi ισχύει...
και πως το κανω αυτο ?
Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης > και κλείνεις τον διακόπτη "Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος" κάτω από τον πίνακα ειδοποιήσεων
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν το βρισκω να εχει τετοια ρυθμιση εχω την global version με global sstable rom εκει που μου λες δεν εχει καποια τετοια ρυθμιση
σε ευχαριστω πολυ παντος
Ολα δουλευουν ρολόι...θέματα...face unlock...magisk root μονο...είναι πιστοποιημένη η συσκευή...και το reboot σωστά δουλεύει...και το δακτυλίκο πιο γρήγορη είναι... βέβαια όλα αυτά με την china sourse...
Official Miui Global Beta Tester
XTreme RomVersion by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...