Για σας παιδιά. Μόλις παρέλαβα και εγώ σε global version. Επειδή έχω συνηθίσει την global developer στο RN3Pro πως να την περάσω στο Mi8 με κλειδωμένο Bootloader? Στην developer θα δουλεύουν τραπεζικές εφαρμογές?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για σας παιδιά. Μόλις παρέλαβα και εγώ σε global version. Επειδή έχω συνηθίσει την global developer στο RN3Pro πως να την περάσω στο Mi8 με κλειδωμένο Bootloader? Στην developer θα δουλεύουν τραπεζικές εφαρμογές?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Kαλημέρα...ολά δουλεύουν κανονικα...εθνικης, πειραιως, eurobank παιζουν κανονικα κανονικα κατεβασμενες απο play store που θα το περασεις αφου φλασαρεις την ρομ
Εντάξει ακόμα κλειδωμένο το bootloader και με china dev. Η συσκευή China version, μέχρι χτες με την 8.8.31 και από χτες το πρωί δεν μπόρεσα να κρατηθώ και έκανα την αναβάθμιση στην 8.10.12 china dev. Το ερωτεύτηκα το κινητό... Έχουν φτιάξει πάρα πολλά οι Κινέζοι.. YouTube, φώτο σε φουλ οθόνη! Καλά χτες έβγαλε 7.30 ώρες sot ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Το Netflix δεν το βρίσκω στο play store, υπάρχει κάποια λύση; Από που να το βρω; Και αν θα παίξει;