Να το χτυπήσεις γιατί είναι κινηταρααα! Κι εγώ ήθελα να το χτυπήσω στο black Friday, αλλά μου έδωσαν 200€ για το mi5s πριν ένα μήνα και κατι. Οπότε το πήρα από τότε και το έχω 1 μήνα τώρα. Είναι σφαίρα το mi 8 και τώρα που τα λέει και ο πρόεδρος Liu Jin για το software της κάμερας του mi mix 3 να γίνει αναβάθμιση στο mi 8 (όπως είχε γίνει στο mi mix 2s) μακάρι να το κάνουν. Ποιος μας πιάνει τότε
Κι εγώ ήθελα να το χτυπήσω στο black Friday, αλλά μου έδωσαν 200€ για το mi5s πριν ένα μήνα και κατι. Οπότε το πήρα από τότε και το έχω 1 μήνα τώρα.
200 ευρώ για το mi5s;;;;;
Όχι ρε φίλε...εγώ τελικά φθηνά το έδωσα...μόνο 180 ευρώ! Και ήταν και με τα 4 ΓιγαΣ ram!
Και να φανταστείς ότι υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να με πείσουν ότι δεν αξίζει ούτε για 150! Μέχρι και καρσιλαμά ΘΑ χόρευαν εάν το έδινα πάνω από 150...έλεγαν...
Στο θέμα μας. Θέλει υπομονή με το mi8 παιδιά. Υπομονή, νηστεία και προσευχή. Θεωρώ οτι θα το διορθώσουν γιατί έχει κάνει πολλές πωλήσεις και δεν τους παίρνει να κρεμάσουν τόσο κόσμο.
Ή μήπως τους παίρνει; Θα δείξει.
Γενικά, παίρνοντας Xiaomi, παντρεύεσαι και την υπομονή. Πάνε πακέτο.
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Πήραμε και notifications στο status bar με το τελευταιο update
Αλλα απ'οτι ειδα μενουν για μερικα δευτερολεπτα και μετα παίρνει τη θέση τους το ρολόι.
Θα προτιμουσα να εχει επιλογη πχ notifications/clock
Ποια ειναι η γνώμη σας?
Ένα θα πω: μην τους πιστεύετε, μην τους εμπιστεύεστε.
Αφήστε να τρέξει η συσκευή κανένα 6μήνο να δούμε τι πουλιά πιάνει.
Το Mix2s μετά από 5 μήνες διαπιστώσαμε ότι κάνει παπάδες σε όλους τους τομείς σχεδόν.
Στο 4μήνο διαπιστώσαμε τι "παλτό" είναι το Mi8.
Υπομονή, Υπομονή.