Ένα θα πω: μην τους πιστεύετε, μην τους εμπιστεύεστε.
Αφήστε να τρέξει η συσκευή κανένα 6μήνο να δούμε τι πουλιά πιάνει.
Το Mix2s μετά από 5 μήνες διαπιστώσαμε ότι κάνει παπάδες σε όλους τους τομείς σχεδόν.
Στο 4μήνο διαπιστώσαμε τι "παλτό" είναι το Mi8.
Υπομονή, Υπομονή.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι και παλτό το Mi 8 επειδή έρχομαι από Samsung και πολλά άλλα. έχω China ROM και πιστεύω αν όχι το καλύτερο το Mi 8 αυτή την στιγμή είναι μέσα στα 3με 4 καλύτερα τηλέφωνα που κυκλοφόρουν απλά τα πήρανε κάποιο οι οποίοι δεν ξέρουν τι ζητάνε από ένα τηλέφωνο και τα πουλάνε όσο όσο και ξεφτιλισανε την συσκευή
@Nikos Artopoulos ναι παλτό με όλη την σημασία... Τι mix2s είναι ανώτερη συσκευή ως τώρα... έχουν περάσει σχεδόν όλες οι ναυρχιδες από μένα...και ρώτα όλους εδώ μέσα...σαν το mix2s νομίζω δεν υπάρχει άλλη συσκευή...είναι πολύ δυνατή...και μας βλέπω για ομαδική αγορά...
Official Miui Global Beta Tester
XTreme RomVersion by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
@Nikos Artopoulos ναι παλτό με όλη την σημασία... Τι mix2s είναι ανώτερη συσκευή ως τώρα... έχουν περάσει σχεδόν όλες οι ναυρχιδες από μένα...και ρώτα όλους εδώ μέσα...σαν το mix2s νομίζω δεν υπάρχει άλλη συσκευή...είναι πολύ δυνατή...και μας βλέπω για ομαδική αγορά...
Δεν διαφωνώ ότι το Mi mix 2 είναι καλή συσκευή αυτήν είχα πριν το Mi 8 αλλά είναι σε όλα καλύτερο το Mi 8 δεν υπάρχει σύγκριση καμία από μεριά μου
Mix2s ... Βάλε και το nocth του mi 8 και είναι έτοιμος...η βγάλε το notch του mi8 και πάλι είναι έτοιμος.. αυτή είναι για μένα η διαφορά... Άντε και η σελφο κάμερα...
Δες εδώ!!!
Εκανα την δοκιμή με τον sphinx kernel σε 8.8.30 από Xiaomi.eu . Προς το παρόν είναι πολύ πιο αργό από τον stock... Θα περιμένω 1-2 μέρες μήπως στρώσει....
Ένα θα πω: μην τους πιστεύετε, μην τους εμπιστεύεστε. Αφήστε να τρέξει η συσκευή κανένα 6μήνο να δούμε τι πουλιά πιάνει.
Το Mix2s μετά από 5 μήνες διαπιστώσαμε ότι κάνει παπάδες σε όλους τους τομείς σχεδόν.
Στο 4μήνο διαπιστώσαμε τι "παλτό" είναι το Mi8.
Υπομονή, Υπομονή.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι και παλτό το Mi 8 επειδή έρχομαι από Samsung και πολλά άλλα. έχω China ROM και πιστεύω αν όχι το καλύτερο το Mi 8 αυτή την στιγμή είναι μέσα στα 3με 4 καλύτερα τηλέφωνα που κυκλοφόρουν απλά τα πήρανε κάποιο οι οποίοι δεν ξέρουν τι ζητάνε από ένα τηλέφωνο και τα πουλάνε όσο όσο και ξεφτιλισανε την συσκευή
Sent from my MI 8 using Tapatalk
παιδια ποιος λεει παλτο το mi8 γενικα 4 διαφορες εχει με το Mi mix 2s notch ,20mpixel μπροστινη καμερα υπερ το Mi8 ,κεραμικη πλατη υπερ mi mix 2s, amoled Οθονη το mi8 , εαν λετε παλτο το Mi 8 εδω γελαμε γενικα ειναι ιδια τηλεφωνα ιδιαα ποοτητα κατασκευης εχουν και τα δυο ιδια χαρακτηριστικα εκτος απο τις διαφορες απου ανεφερα ποιο πανω και τα δυο ειναι ιδια εξισου καλα και σε καμερες και σε ολα οι κινεζοι απλα τα εχουν κανει σαλατα και ψαχνοντε με τα update και η αποδειξη ειναι οτι το Mi8 εχει τους ιδιους ακριβως αισθητηρες κυριας καμερας με mi mix 2s και kai mi mix 3 και το mi mix 3 ποιανει λιγο παραπανω στο dsomark πιστευω οτι με επομενα update θα στρωσε πολυ η καμερα και σε φωτογραφιες και σε βιντεο υπομονη παλια η xiaomi στο θεμα καμερα δεν ηξερε καν τι θα πει αυτο αι τωρα εχουν μια ομδα ατομων που ασχολειτε μονοο με αυτο τον τομεα στα κινητα ειναι ακομα η αρχη υπομονη λογικα δεν ξερω κιολας οτι δοκιμασν στο mi mix 3 σε λογισμικο στην καμερα καποια στιγμη θα το φερουν και στο mi 8 και στο Mi mix 2s