Παντως στην 8αρα xiaomi.eu rom ο kernel σου @milouk δεν παιζει καλα... Ευτυχως βρηκα link για την Rom εκεινη μιας και εχει περασει καιρος .Μετα θα επρεπε να σβησω παλι ολο το κινητο και να περασω την pie με ολα τα bug.... Οποτε προτεινω σε οσους ειναι ακομα στην 8.8.30( τελευταια oreo rom) να μην αλλαξουν kernel εκτος και αν κρατησουν backup... Διαφορετικα pie και πακετο...
η κάμερα σε china source ποτε δεν ήταν κακή.με τα notifications δεν είχα ποτε θέμα και με το σημερινό update τα φτιάξανε ακομα καλύτερα και φτιάξανε και την AOD να δείχνει notifications.
Παντως στην 8αρα xiaomi.eu rom ο kernel σου @milouk δεν παιζει καλα... Ευτυχως βρηκα link για την Rom εκεινη μιας και εχει περασει καιρος .Μετα θα επρεπε να σβησω παλι ολο το κινητο και να περασω την pie με ολα τα bug.... Οποτε προτεινω σε οσους ειναι ακομα στην 8.8.30( τελευταια oreo rom) να μην αλλαξουν kernel εκτος και αν κρατησουν backup... Διαφορετικα pie και πακετο...
Μεχρι στιγμης κανενας δεν εχει αναφερει Bug. Ισα ισα χρησιμοποείται και ως built in σε Havoc / P2R. Καλό θα ήταν γενικά αν όντως αντιμετώπισες κάποιο θέμα να είσαι πιο συγκεκριμένος αναφορικά με αυτό και να μου στείλεις και καποιο αρχείο logcat ωστε να δω το πρόβλημα. Παρεπιπτώντος αν τον βρήκες αργο τοτε μαλλον είναι πλασιμπο γιατι δεν έχω πειραξει κατι που θα εκανε τη συσκευη σου πιο αργή. ισα ισα έχει πολλες βελτιστοποιησεις. Επισης εμπειρικα επειδη εχω δει και τον κωδικα που εχει η Χιαομι. Ο κωδικας στον οποιο είναι βασισμενη η Sphinx είναι πολυ ραφιναρισμένος και πολυ πιο ασφαλής καθωώς έχει όλα τα τελευταία security patches και είναι upstreamed σε 4.9.131 από 4.9.65 που είναι τιης Xiaomi.