Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

• Ο/H spideman3 έγραψε:

Καλημέρα πριν ημέρες σας είχα πει ότι κάποιος χρήστης δημιούργησε bug report για το 4G+ carrier aggregation (4g+) on xiaomi mi 8 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum σήμερα το πρωί είδα στον λογαριασμό μου μια ειδοποίηση που αφορούσε την παραπάνω bug report. Είναι από έναν Miui Bug Hunter στο πρώτο μήνυμα λέει ότι θα το εξετάσουν το θέμα forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=4249601&pid=31883353 και μετά από λίγες ώρες απαντάει ότι δεν υποστηρίζει τον παραπάνω συνδυασμό forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=4249601&pid=31889199.
      Τους βρίζεις τώρα ή όχι. Τελικά αυτοί οι Κινέζοι είναι Μεγάλοι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
      Είναι μέχρι να φάνε την πρώτη μήνυση για ψευδή διαφήμιση προϊόντος. Μέχρι τώρα καλόμαθαν με τις αγορές της Ασίας/Ινδίας που εκεί είναι προβατα κι μαθημένοι να τους σερβίρουν μούφες. Όσο προσπαθεί να ανοιχτεί σε δυτικές αγορές θα σφίγγουν τα λουριά, ειδικά αν στοχεύσει σε ΗΠΑ που εκεί σε μηνύουν για πλάκα. Μακάρι να πάει στις ΗΠΑ μπας και φτιάξουν και κανα φόρουμ τις προκοπής, αυτό που έχουν τώρα είναι τσίρκο.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
    • Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

Εγώ προσωπικά το πρωί έστειλα email στην infoquest με link της bug report και απαντήσεις. Ζητώντας να το δουν και ενημερώσουν καταναλωτικό κοινό.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Κριμα για το 4g+ . Όλο Μαλ***** κάνουν και πάλι καλά που ο κόσμος συνεχίζει να τους υποστηρίζει.... Βέβαια στην Αθήνα που μένω δεν μπορώ να πω πως με το σκέτο 4g έχω πρόβλημα... Είναι και αυτό μακράν πιο γρήγορο από WiFi.... Αλλά γιατί με το ίδιο hardware άλλες συσκευές να σε κοροϊδεύουν...? Επανέρχομαι για τον sphinx kernel του @milouk . Έβγαλα 2 μέρες με ανάμεικτη χρήση WiFi - 4g και 4 ώρες sot. Πιστεύω είναι πολύ καλά και το κινητό δεν κολλάει καθόλου και πουθενά. Πολύ πιο άμεση απόκριση στο οτιδήποτε... Λογικά με χρήση kernel auditor θα μπορούμε να ανεβάσουμε ακόμα την διάρκεια της μπαταρίας με λίγο κατέβασμα της ταχύτητας... Ευχαριστούμε και πάλι @milouk !!!!
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

Φίλου mix 2s πιάνει κανονικά 4g+.
      Τι διαφορά έχουν οι 2 συσκευές ενώ είναι ίδιες σε όλα?

Mi 8 power be with you
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Ο/H flxas έγραψε:

Κριμα για το 4g+ . Όλο Μαλ***** κάνουν και πάλι καλά που ο κόσμος συνεχίζει να τους υποστηρίζει.... Βέβαια στην Αθήνα που μένω δεν μπορώ να πω πως με το σκέτο 4g έχω πρόβλημα... Είναι και αυτό μακράν πιο γρήγορο από WiFi.... Αλλά γιατί με το ίδιο hardware άλλες συσκευές να σε κοροϊδεύουν...? Επανέρχομαι για τον sphinx kernel του @milouk . Έβγαλα 2 μέρες με ανάμεικτη χρήση WiFi - 4g και 4 ώρες sot. Πιστεύω είναι πολύ καλά και το κινητό δεν κολλάει καθόλου και πουθενά. Πολύ πιο άμεση απόκριση στο οτιδήποτε... Λογικά με χρήση kernel auditor θα μπορούμε να ανεβάσουμε ακόμα την διάρκεια της μπαταρίας με λίγο κατέβασμα της ταχύτητας... Ευχαριστούμε και πάλι @milouk !!!!
      Νασαι καλα @flxas . Υπάρχει ενας φίλος που με AOSiP + Sphinx εβγαλε 10:30 ώρες SoT και με υπολειπόμενη μπατρία 20%. Ακραία περίπτωση αλλά συμβαίνει. - Υπάρχουν και σχετικές φωτός στο κανάλι στο telegram του mi 8-. Από την έκδοση 1.7 θα αρχίζω να φτιάχνω default ρυθμίσεις και επίσης θαρθουν πολλά features για εξοικονόμηση μπαταρίας.
    • Η Infoquest εδώ δίνει 4g+ για Mi8 ενώ η Xiaomi εδώ όχι
      Η Infoquest εδώ δεν δίνει 4g+ για το Poco ενώ η Xiaomi εδώ το έχει στα χαρακτηριστικά
      Τόσο η infoquest εδώ όσο και η Xiaomi εδώ δίνουν 4g+ για το Mi Mix 2s

Τώρα τι ισχύει δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
      Εδω μέχρι πριν λίγο καιρό έδιναν το Poco μόνο με QC3.0 και σήμερα είδα στην σελίδα ότι η Qualcomm δίνει το Poco με QC 4.0
    • Εγώ από την στιγμή που μου βγάζει όλη τη μέρα το τηλέφωνο είμαι ευχαριστημένος. Πάνε οι εποχές που εφευγες για 3ημερο και αδιαφορούσες για φορτιστή... Με την miui έχω βολευτει τα τελευταία 3 χρόνια και μου αρέσει το GUI. Σίγουρα στο stock android έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά διαχείριση μπαταρίας αλλά το GUI είναι κάπως.... Διαλέγεις και παίρνεις... Τουλάχιστον έχουμε την επιλογή ο καθένας να κάνει ότι θέλει στη συσκευή του...
    • Διαφήμιση
    • Περασα και εγώ τον κερνελ από τον milouk.
      Με το wifi, δεν έχω θέμα.
      Έχω ρομ από το xiaomi.eu stable.
    • Ο/H sakis112 έγραψε:

Περασα και εγώ τον κερνελ από τον milouk.
      Με το wifi, δεν έχω θέμα.
      Έχω ρομ από το xiaomi.eu stable.
      Εσυ Θανάση αν θυμαμαι καλα έχει rom βασισμένη σε Android 8.1.0 Oreo. Το πρόβλημα με το wifi εμφανίζεται μόνο σε MIUI based Roms βασισμενες σε 9.0.0 Android Pie ;)
    • Πραγματικά είναι android 8.1.0
      Images
      • Screenshot_2018-10-29-17-06-26-967_com.android.settings.png

180,12 kB, 1.080×2.248, viewed 66 times
    • Ο/H echaosad έγραψε:

Η Infoquest εδώ δίνει 4g+ για Mi8 ενώ η Xiaomi εδώ όχι
      Η Infoquest εδώ δεν δίνει 4g+ για το Poco ενώ η Xiaomi εδώ το έχει στα χαρακτηριστικά
      Τόσο η infoquest εδώ όσο και η Xiaomi εδώ δίνουν 4g+ για το Mi Mix 2s

Τώρα τι ισχύει δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
      Εδω μέχρι πριν λίγο καιρό έδιναν το Poco μόνο με QC3.0 και σήμερα είδα στην σελίδα ότι η Qualcomm δίνει το Poco με QC 4.0

Αυτο που έχω καταλάβει εγώ , είναι ότι το ΜΙ8 μπορεί να δωσει 4+, αλλά εξαρτάται την χώρα που λειτουργεί.
      Στην Ευρώπη δεν λειτουργεί , γιατι ο συνδιασμός των μπαντών που χρειάζεται στις περισσότερες Ευρωπαικές χώρες, για να έχει 4+, δεν υποστηρίζει τον παραπάνω συνδιασμό η συσκευή (θέμα hardware)....
    • Διαφήμιση
    • Μια μαζική καταγγελία την infoquest (τους Κινέζους δε τους ακουμπάει κανείς έτσι κ αλλιώς) στην προστασία καταναλωτή και μετά μπορεί να υποστηρίξει και 5G!