Καλησπέρα!Εχει βάλει κανείς το τελευταίο global update να μας πει διάφορες και εντυπώσεις?
Μιας και την βαρέθηκα την official εσείς που παίζετε με τις rom ποια προτείνετε για καθημερινή χρήση.xtrv και αν ναι ποια? Xiaomi.eu? Κάποια άλλη?
Καλησπέρα!Εχει βάλει κανείς το τελευταίο global update να μας πει διάφορες και εντυπώσεις?
Μιας και την βαρέθηκα την official εσείς που παίζετε με τις rom ποια προτείνετε για καθημερινή χρήση.xtrv και αν ναι ποια? Xiaomi.eu? Κάποια άλλη?
Η δικια μας developer-beta XTRV εχει sources απο china/xiaomi.eu αρα ειτε .eu ειτε την δικια μας βαλεις σαν δομη θανε το ιδιο..
Προσωπικά αυτη εχω και παει μια χαρα (δεν ειχα αλλη βεβαια για να συγκρινω αλλα δεν μου εχει δημιουργήσει καποιο προβλημα προστοπαρον) απο θεμα μπαταριας με πολυ χρηση που κανω βγαζω 6h με 6+ sot πανω κατω!
Η δικια μας developer-bet XTRV εχει sources απο china/xiaomi.eu αρα ειτε .eu ειτε την δικια μας βαλεις σαν δομη θανε το ιδιο..Προσωπικά αυτη εχω και παει μια χαρα (δεν ειχα αλλη βεβαια για να συγκρινω αλλα δεν μου εχει δημιουργήσει καποιο προβλημα προστοπαρον) απο θεμα μπαταριας με πολυ χρηση που κανω βγαζω 6h με 6+ sot πανω κατω!
Αν είναι να βάλω κάποια από τις 2 φυσικά θα προτιμήσω την δίκη μας.
Τι διαφορά έχει η global rom με την κινεζική εκτός από την γλώσσα και το playstore ;
Κάποιος που θα πάρει την κινεζική έκδοση θα μπορεί να βάλει ελληνική γλώσσα ;
Η κινεζική έκδοση έχει πολλές πρόσθετες κινεζικές εφαρμογές και γίνεται αυτές να απεγκατασταθουν ;
Η china version απευθύνεται στην κινεζική αγορά. Πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader για να περάσεις την global rom. Και αν την περάσεις με λάθος επιλογή clean all and lock θα σε brickάρη η συσκευή. Για αυτό λέμε σε όλους goobal version.