Παιδια απο γυαλι τι εχετε?Κατι σε full face αλλα να εχει κολλα παντου
Γιάννη εγώ χτύπησα Nillkin 3D CP+MAX που λένε ότι έχει κόλλα παντού και Nillkin H για εναλακτικό
Nillkin 3D CP+ έβαλα στο Poco και καλύπτει όλη την οθόνη. Το Η ερχετε μικρό για την οθόνη. Έχω πετύχει και το Aliexpress κάποια του 1 ευρώ άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Αν γράψετε Tempered Glass 3D και το μοντέλο του κινητού θα βγάλει αρκετά
Γιάννη εγώ χτύπησα Nillkin 3D CP+MAX που λένε ότι έχει κόλλα παντού και Nillkin H για εναλακτικό
Nillkin 3D CP+ έβαλα στο Poco και καλύπτει όλη την οθόνη. Το Η ερχετε μικρό για την οθόνη. Έχω πετύχει και το Aliexpress κάποια του 1 ευρώ άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Αν γράψετε Tempered Glass 3D και το μοντέλο του κινητού θα βγάλει αρκετ
Συνεργάζεται σωστά με τις θήκες??Δεν το σηκώνουν έτσι??
Nillkin 3D CP+ έβαλα στο Poco και καλύπτει όλη την οθόνη. Το Η ερχετε μικρό για την οθόνη. Έχω πετύχει και το Aliexpress κάποια του 1 ευρώ άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Αν γράψετε Tempered Glass 3D και το μοντέλο του κινητού θα βγάλει αρκετ
Συνεργάζεται σωστά με τις θήκες??Δεν το σηκώνουν έτσι??
Παλικάρια εγώ πέρα απ τις NILKIN και τις 2 που είπατε χρησιμοποιώ αυτήν: BASEUS 0.3mm 7D Screen Protector. Είναι κορυφή και εφαρμόζει όπως η CP+MAX. Και αρκετά πιο φθηνή.