παιδια καλησπερα... μια ερωτηση . Ειχα παραλαβει το μι8 κινεζικο ξεκλειδωτο με global και του flashara οπως ελεγε ο οδηγος china stable.. αλλα δεν εχω ξεκλειδωσει ακομα το bootloader. Υπαρχει περιπτωση να μπορω να κανω flash μεσω fastboot την china dev με κλειδωμενο bootloader ή ειναι απαραιτητο να ειναι ξεκλειδωτο ?
Κατέβασε την τελευταία china rom 8.11.1 και μέσα από την εφαρμογή Update κάνε την εγκατάσταση. Υπόψιν θα σε διαγράψει τα πάντα πάρε back up και αρχεία μεταφορά σε υπολογιστή.
Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις (αν και θα ήταν καλύτερα), από πάνω περνάει, χειροκίνητα...
Κατεβάζεις την china developerrecovery rom (zip) και την επιλέγεις από την αναβάθμιση να γίνει εγκατάσταση
εχω μια μικρη δυσκολια στο να βρω αυτη την china dev recovery για να το τρεξω απο το update χαχα .. δεν ειμαι και γνωστης γενικα αλλα εχω καταλαβει τι παιζει .. μηπως υπαρχει κανα λινκ να την κατεβασω?
βρηκα μεσω του update το αρχειο zip στο κινητο και το τρεξα να κανει τη διαδικασια αλλα μ εβγαλε το εξης μηνυμα .. cant verify update looks like current andriod version is different from that in the recovery package try flashing your device in the fastboot mode.. δεν νομιζω πως κανω κατι λαθος απλα επειδη ειμαι με andoid ορεο πιθανατοτα δεν περναει το αλλο οπως λεει .. τελικα αν flasharw απο fastboot το tgz αρχειο με κλειδωμενο bootloader θα ειναι οκ ή να το αφησω καλυτερα?