Μια ερώτηση
Σε κινητό, άλλης εταιρείας, ο συνομιλητής, δεν με ακούει δυνατά, αλλά με βάθος, αντίλαλο, και χάνεται το σήμα στιγμιαία.
Το μικρόφωνο το ελεγξα, με εφαρμογή από το play store, δουλεύει κανονικά.
Τι μπορεί να συμβαίνει ?
Η κεραία, η πλακέτα είναι χαλασμένη ?
Έτσι το πήρα, πριν έναν χρόνο, δεν το παρουσίασε τώρα.
Μια γνώμη ?
Γεια σας παιδιά νέος κάτοχος του mi 8 ύστερα από mix 2s και s9 plus.Προς το παρόν μόνο τα καλύτερα έχω να πω σαν γενική εικόνα.Θα ήθελα να κάνω 2 με 3 ερωτήσεις για να τα θυμηθω καλύτερα.Το mi 8 είναι global version και είχε miui 10 stable.Περασα την developer 8.11.8 pie.Αυτο που ήθελα να ρωτήσω λογικά δεν μπορώ να γυρίσω πίσω λογω anti rrollback η μπορώ?Και 2 ερώτηση γενικα με locked bootloader που είμαι μπορώ να φτάσω με mi flash fastboot rom η πρέπει να ξεκλειδώσω;
καλησπερα παιδια. ηθελα λιγο βοηθεια με gcam στο Mi8. ειχα τοσο καιρο την εκδοση 5.1.018V1 και ημουν αρκετα ικανοποιημενος(αν εξαιρεσεις οτι αργουσες να τις τραβηξει λιγο) αναβαθμησα τωρα στην gcam 6.1.013.mi8 final v1 και παει σφαιρα αλλα δεν εχει τα χρωματα στην back camera που ειχε η παλια gcam η οποια τα εκανε παντα λιγο πιο εντονα σε σχεση με το default appl. η τωρινη gcam μ βγαζει ιδια χρωματα με την μαμα camera. πως μπορω να το αλλαξω αυτο ξερει κανεις?
settings, B-S-G MOD Settings, saturation.
έχει και πίσω και μπροστά κάμερα να ρυθμίσεις. να αυξήσεις τα νούμερα.
το highlight η to shadow saturation ειναι? επισης τωρα περασα παλι την παλια εκδοση αλλα δεν μπορω να βρω εκει τα νουμερα απο saturation να περασω τα ιδια ακριβως.
Παιδιά καλησπέρα φοράω την 10.0.6.0OEACNFH stable και βλέπω στο updater την V10.0.9.0.OEACNFH πατάω να την κατεβάσει και λέει είμαι είδη up to date. Πρέπει να την κατεβάσω χειροκίνητα και να την περάσω δεν θα έχω αυτόματες ενημερώσεις;