Τσέκαρε anti level , global stable που είσαι και anti level global Dev τελευταίας official Global Dev Android 8 , εάν είναι μεταγενέστερη με μεγαλύτερο ή ίσο anti level , την περνάς και εφόσον είσαι σε αυτήν , update official μέσω ota και περνάς ομαλά σε pie.
Αρκεί βέβαια να σε αφήσει να περάσεις μέσω update recovery ROM σε Global Dev , προσοχή ξανά στο anti level global stable με anti level global Dev.
Διάβασε καλά το παρακάτω link MIUI 10 AntiRollBack : Πως μπορείτε να αποφύγετε το Brick της συσκευή σας !
Στην θέση σου θα κατέβαζα και την fastboot Global Dev , Android 8 , απλά για να τσεκάρω anti Level , η ζημιά που μπορεί να γίνει είναι μεγάλη εάν το anti level είναι μικρότερο από το anti level της συσκευής σου , που έχει πάρει από την global stable που είσαι τώρα.
Στο link που σου έδωσα , υπάρχουν οδηγίες πώς να βρεις anti level μίας fastboot ROM.
Τσέκαρε anti level , global stable που είσαι και anti level global Dev τελευταίας official Global Dev Android 8 , εάν είναι μεταγενέστερη με μεγαλύτερο ή ίσο anti level , την περνάς και εφόσον είσαι σε αυτήν , update official μέσω ota και περνάς ομαλά σε pie.
Αρκεί βέβαια να σε αφήσει να περάσεις μέσω update recovery ROM σε Global Dev , προσοχή ξανά στο anti level global stable με anti level global Dev.
Διάβασε καλά το παρακάτω link MIUI 10 AntiRollBack : Πως μπορείτε να αποφύγετε το Brick της συσκευή σας !
Στην θέση σου θα κατέβαζα και την fastboot Global Dev , Android 8 , απλά για να τσεκάρω anti Level , η ζημιά που μπορεί να γίνει είναι μεγάλη εάν το anti level είναι μικρότερο από το anti level της συσκευής σου , που έχει πάρει από την global stable που είσαι τώρα.
Στο link που σου έδωσα , υπάρχουν οδηγίες πώς να βρεις anti level μίας fastboot ROM.
δηλαδη αν η global stable που εχω τωρα ειναι anti 0 και παω στην android global developer pie 9 κατευθειαν θα εχω προβλημα
Εχω ενα θέμα με την κάμερα και δεν ξέρω αν λειτουργεί έτσι.Οταν βγάζω το βράδυ και με φώτα πώς να το πω σαν μαυρίζει η οθόνη σαν να κάνει αντανάκλαση δεν ξέρω πως να το περιγράψω περιμετρικά σαν να μαυρίζει η οθονη.Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτο.Φοραω την 8.11.8
Έχω και εγώ ένα πρόβλημα στην καταγραφή βίντεο το βράδυ και θα το περιέγραφα ως εξής.
Αλλάζει συνέχεια την φωτεινότητα του βίντεο. Ενώ το φως στο περιβάλλον δεν μεταβάλλεται, το κινητό νομίζει ότι αλλάζει, οπότε ανά 2-3 δευτερόλεπτα αλλάζει την φωτεινότητα και το αποτέλεσμα είναι τραγικό. Μάλιστα σε 1 βίντεο, μαζί με την εικόνα, έκοβε και τον ήχο ανά λίγα δευτερόλεπτα.
Εκείνη την βραδιά κράτησα 2 βίντεο αλλά το θέμα με τον ήχο υπήρχε μόνο στο 1. Φυσικά για να το καταλάβω έπρεπε να δω το βίντεο την άλλη μέρα.
Δεν το κάνει καθολικά σε κάθε βίντεο οπότε δεν ξέρω κάτω από ποίες συνθήκες συμβαίνει.
Παιδιά έχω και γω θέμα με την κάμερα καμιά φορά ανοίγω την εφαρμογή και δεν λειτουργεί καμία ούτε η μπροστά ούτε η πίσω με οποία εφαρμογή καμερας και να ανοίξω σαν να μπλοκάρει κάνει και θέλει επανεκκίνηση για να στρώσει το έχει κάνει 2 φορές. Rom:8.11.8 XTRV με kernel milouk v1.8
Παιδιά έχω και γω θέμα με την κάμερα καμιά φορά ανοίγω την εφαρμογή και δεν λειτουργεί καμία ούτε η μπροστά ούτε η πίσω με οποία εφαρμογή καμερας και να ανοίξω σαν να μπλοκάρει κάνει και θέλει επανεκκίνηση για να στρώσει το έχει κάνει 2 φορές. Rom:8.11.8 XTRV με kernel milouk v1.8
Μήπως κατά λάθος όταν έκανες τις διαγραφές στο twrp διέγραψες το persist?
Αν είχε σβήσει το persist δε θα ξεκινούσαν ποτέ οι κάμερες, όσα reboot και να έκανε. Εμένα μου τα έκανε όταν πέρασα πρώτη φορά το κερνελ 1.6 τα ίδια αλλά με format και εγκατάσταση όλα απο την αρχή έστρωσε.