Παιδιά κάτι άσχετο ο φορτιστής του mi 8 μπορώ να το βρω κάπου γνήσιο για αγορά? Αλλά γνήσιος όμως γιατί μάλλον έχει γίνει λαλακια με αυτόν που είχε μέσα το κουτί. Δικιά μου η λαλακια βέβαια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά πήρα τηλ για τον φορτιστή στο golden hall mistore και μου είπαν ότι επίσημα δεν τον φέρνουν αυτόν τον φορτιστή στην Ελλάδα οπότε δεν έχουν.οποτε κοιτάω για εξωτερικό απλά στο εξωτερικό δεν ξέρω και κατά πόσο είναι γνήσιος ο φορτιστής αν τον παραγγείλω από κανένα gear η ali.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δείχνει original τον έχω πάρει εδώ και 2 εβδομάδες απο την διεύθυνση που έγραψα.Είναι ακριβώς ίδιο με αυτόν που έχει το τηλέφωνο και με το καλώδιο του.Τον δοκίμασα μια φορά και δεν είδα διαφορά με τον γνήσιο του τηλεφώνου σε χρόνο φόρτισης.Τώρα αν καταφέραν και κάναν τόσο τέλεια αντιγραφή τί να πώ...
Εγώ αγόρασα το συγκεκριμένο και ήρθε σε συσκευασία της εταιρείας. Σε σύγκριση με το φορτιστή που είχε το κουτί είναι ακριβώς το ίδιο. Θα δείξει η διάρκεια
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα! Μόλις παρέλαβα το ΜΙ8 και ψάχνω να βρω πώς να κάνω customize αλλάζοντας τα themes (αλλαγή εικονιδίων κλπ κλπ). Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει?