Απενεργοποίησε όμως τις αυτόματες αναβαθμίσεις να μείνεις με την 8.11.15 έτσι ώστε να μην δει την global stable 9ρα ως downgrade και να σε αφήσει να την κάνεις μέσω updater, όταν με το καλό βγεί. Anti level θα προσέξεις...
Παιδια καλησπέρα. Πώς θα μπορέσω να γυρίσω από Dev 8.11.15 σε 10.0.3; Από recovery δεν με αφήνει επειδή η Dev είναι 9 και η global 8.1 αν μπορεί κάποιος θα το εκτιμούσα
Φίλε μας μπορείς να μας πεις 2-3 λόγους γιατί δεν κρατάς την 9 αρα dev και θες να ξανα γυρίσεις ..?? Σε λίγο και εγώ ξεκλειδώνω και σκέφτομαι τι ρομ να βάλω κλπ...
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Φιλε μου για να σου απαντήσω είναι 2-3 μικρά πραγματακια που με ενοχλούν. 1ον το notch δεν κάθεται καλά σε κάποιες εφαρμογές. Τα gestures δεν λειτουργούν το ίδιο ομαλά ενώ μερικές φορές εχουν ένα ελάχιστο μεν ορατό δε κόλλημα. Η ποιότητα της φωτογραφίας Παρ όλα τα νέα καλουδια ( 960 fps night mode κτλ) είναι μάλλον χειρότερη. Με σώνει ένα port που υπάρχει για Google camera. Υπάρχουν κι άλλα π.χ κρασαρει το Google assistant προβλήματα με το pubg κ.α αλλά αυτά δεν με ενοχλούν
Φιλε μου για να σου απαντήσω είναι 2-3 μικρά πραγματακια που με ενοχλούν. 1ον το notch δεν κάθεται καλά σε κάποιες εφαρμογές. Τα gestures δεν λειτουργούν το ίδιο ομαλά ενώ μερικές φορές εχουν ένα ελάχιστο μεν ορατό δε κόλλημα. Η ποιότητα της φωτογραφίας Παρ όλα τα νέα καλουδια ( 960 fps night mode κτλ) είναι μάλλον χειρότερη. Με σώνει ένα port που υπάρχει για Google camera. Υπάρχουν κι άλλα π.χ κρασαρει το Google assistant προβλήματα με το pubg κ.α αλλά αυτά δεν με ενοχλούν
Και μιας και πολύ σωστά μας είπες τα <<αρνητικά>> που εντόπισες μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ τι θετικά βρήκες στο 9.0 (Έκτος της νέες προσθήκες στην κάμερα) και τι ίσως παραπάνω λειτουργίες η tips η στο μενού κλπ οτιδήποτε είδες στην νέα έκδοση σε σχέση με το 8.0 ?? Γιατί εάν δεν έχεις δει κάτι άλλο ουσιαστικό σκέφτομαι να βάλω την xtrv stable 1.0.2.0 η οποία μια χαρά είναι στο mi8 Pro μου !!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Καλησπερα παιδια μετα την αναβαθμιση σε 8.11.15 global beta μου εβγαλε anti roll 1......, ειναι το χαμηλοτερο ετσι δεν ειναι?
Δεν πιστευω να εχω προβλημα οταν ξεκλειδωσω και βαλω την δικια μας?
Καμια σχεση οι stable με τις beta παντως......σαφως καλυτερες οι beta και ας εχουν μερικα θεματακια....δεν μπορουσα να φανταστω πως θα αντεχα 15 μερες με την stable!!!!
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
Δίκιο έχεις δεν το είχα προσέξει, αυτοι οι Κινέζοι μας έχουν μπερδέψει, άλλες Rom έχουν 4 άλλες 1 σε λίγο θα δούμε στις νέες να βάλουν 0, ότι θέλουν κάνουν
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης