Έβαλα χτες το kernel του @milouk 19 sphinx και σήμερα ανακάλυψα ότι στις κλήσεις που έκανα όλοι με άκουγαν (σαν ρομπότ). Ξανά πέρασα την xtrv την τελευταία dev 8.10.25 και ευτυχώς όλα φυσιολογικά! Το έπαθε κάποιος άλλος;
Δεν νομίζω να έχει σχέση ο κερνελ, σε μένα δουλεύει σωστά,, νομίζω ότι ο .16 , ήταν πιο γρήγορος.
( Σε άλλο κινητό, lenovo pha2 pro, με άκουγαν με αντίλαλο, και καλού κακού, άλλαξα καφενείο, για έναν μήνα...).
WiFi calling και VoLTE δουλεύουν μόνο με τις dev rom όχι με τις stable. Ο kernel δεν παίζει ρόλο.
Πάντως είναι πολύ καλό γιατί και έχεις τέλειο σήμα εκεί που δεν έπιανε και αν το βάλεις fly mode γλιτώνεις μπαταρία και δεν τρως ακτινοβολία αφού κλείνεις την κεραία...
Άρα όσοι είμαστε σε stable 10.3 δεν θα μας δουλέψει το volte..... εγώ άνοιξα κανονικά τους διακόπτες και έστειλα το sms από συμβατό τηλέφωνο αλλά δεν μου λειτουργεί, σε ευχαριστώ που το ξεκαθαρισες γιατί ψαχνομουν μέρες τώρα και δεν έβγαζα άκρη.
Και μένα δεν μου λειτουργεί δυστηχως. Σήμερα έβαλα και πακέτο ομιλιας και data με όλα τα βήματα αλλά και πάλι τπτ... Κρίμα..
Μακάρι να λυθεί στην global pie..
The power of Mi8 be with you
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
Εχθές έκανα ένα speed test με ένα mi max 2 του φίλου μου και μπήκαμε λίγο chrome στο car.gr . Γενικά πηγαίναμε σχεδόν ίσα μόνο που όταν παταγαμε μεγαλύτερες εικόνες σε κάποιο αμάξι νομίζω ότι ήταν ένα μικρό κλικ πιο γρήγορο εκεί ,τι λέτε να παίζει ? Εγώ πιστεύω ότι θέμα ανάλυσης της εικόνας επειδή το dipper έχει μεγαλύτερη ανάλυση! Εσείς τι πιστεύετε?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ε ναι είναι σαν αν έβαλες 2 αυτοκίνητα ίδια εξωτερικά- άλλο κινητήρα σε μια πίστα με πολύ κλειστές στροφές.
Περίμενες το ένα να τα πάει πολύ καλύτερα από το άλλο?
Θα πρέπει να τα βάλεις σε κάποια "πίστα" που μπορεί να δείξει την απόδοση του ο επεξεργαστής, (να δουλεύουν όλοι οι πυρήνες κοινώς )
Ακόμη και εκεί η διαφορά δεν μπορει να φανεί έτσι .
Θα πρέπει να είναι σε ένα δίκτυο με πάνω απο 300-400mbps
Φυσικά όμως είναι και ο συνδυασμός με cpu.