Μιλαω για ναυαρχίδες. Στο mi8 τη νύχτα με κλειστά data και WiFi όχι σε flight mode όλοι πιστεύω εχουμε drain 1-2% ανά ώρα ανάλογα με τι εφαρμογές εχει περασμένες ο καθένας μας. Φαίνεται καθαρά και στο διάγραμμα του φίλου που ανέβασε screenshot και του απάντησα. Σε standby δεν μπορεί ακόμα να συγκριθεί με άλλα λογισμικά το miui στο θέμα μπαταρία. Και τα iPhone είναι ναυαρχίδες. Υπάρχουν ένα σωρό πιθανόν σκουπίδια που μας τρώνε την μπαταρία...
Καλησπερα στο φόρουμ, νέος κάτοχος του Mi8 από προχθές.
Ξέρω από flashαρισματα και rooting, ποια είναι η διαδικασία για να βάλω twrp και να κάνω εγκατάσταση ότι rom θέλω πχ Pixel Rom χωρίς τον κίνδυνο για brick ή αυτά που λέτε σχετικά με arb που δεν είχα ξανασχοληθει στο παρελθόν;
Το κινητό ήρθε με Global Rom σφραγισμένο με stable miui 10
Καλησπερα στο φόρουμ, νέος κάτοχος του Mi8 από προχθές.
Ξέρω από flashαρισματα και rooting, ποια είναι η διαδικασία για να βάλω twrp και να κάνω εγκατάσταση ότι rom θέλω πχ Pixel Rom χωρίς τον κίνδυνο για brick ή αυτά που λέτε σχετικά με arb που δεν είχα ξανασχοληθει στο παρελθόν;
Το κινητό ήρθε με Global Rom σφραγισμένο με stable miui 10
γιατι, το chiron και το polaris τι είναι; mid-range;
Ειναι αλλά η εικόνα της μπαταρίας είναι αυτή. Με 2 ώρες οθόνη σε μια μέρα έπεσε στο 30% . Αν το θεωρείς νορμάλ για 3400 μπαταρία. Και μιλάμε για χρήση χωρίς 4g όπου εκεί κάθε 1-2 λεπτά χάνεις και 1%. Δεν έχω iPhone τα τελευταία 3 χρόνια. Το λέω για να μην νομίζεις ότι είμαι ο κλασσικός αιφονακιας που ότι και να του πουν κράζει. Και απ'ότι είδα ο φίλος την περισσότερη μπαταρία την έφαγαν τα Google services και διάφορα άλλα apps που τρέχουν μονίμως στο background . Anyway , κουβέντα κάνουμε και ο καθένας έχει τις απόψεις του. Καλό απόγευμα στην παρεα
Για εμενα ειναι πολυ λιγο αυτο που εβγαλες. Αλλα αν παρουμε οτι οι τελευταίες ρομ ειναι χαλι μαυριο απο αυτονομια γιαυτο κ αυτος ο χρονος... Η σημερινη ειναι πολυ καλυτερη παντως!!
Βασικά γράφουμε για διαφορετικά τηλέφωνα, αλλά οι του Νοεμβρίου είναι όλες φανταστικές σε θέμα αυτονομίας μπαταρίας για το chiron και το polaris. Έχω 6h περίπου sot και κρατάνε εύκολα μια ημέρα με περίσσιο 20-30%...