Καλημερα παιδια. @Germak οι ρυθμισεις στο magisk manager ειναι ιδιες ακριβως, απλα το log γιατι βγαινει τοσο μεγαλο δεν ξερω.....βλεπω οτι το adaway στο διπλανο log που λεει ποιες εφαρμογες ζητησαν προσβαση su το εχει επαναλαμβανομενα πολλες φορες και πιθανον απο κει δημιουργειτε το θεμα.
Αφοτου πατησα αυτην την επιλογη (τωρα γραφει restore magisk manager) αν θυμαμαι καλα εγραφε hide magisk manager αρχισε να δουλευει το αποτυπωμα στην εφαρμογη της winbank!!!
Τελος καλο ολα καλα.......
Την καλημερα σε ολους.
μαλον σου ειχε κρατησει πραγματα απο παλια η απο το super su.
στην επομενη αναβαθμιση rom καντα ολα απ την αρχη για να καθαρισει και
να μην τρεχει μ@λ@κιες μεσα.εχεις και επιπτοση στην μπαταρια και γενικα καποια conflicts
που μπορει να σου παρουσιαστουν.
Διαβασα δεν γινεται ακομη κολλαει μετα οποτε ακυρο.
Εγώ την έκανα κανονικά, κανένα πρόβλημα.
Εξακολουθεί πάντως και σε αυτή την έκδοση να μην λειτουργεί το volte-wifi call, για το 4g+ δεν έχω βγει έξω απτό σπίτι για να τσεκαρω. Κατανάλωση δεν βλέπω καμμία διαφορά.
έκανες κανονικά τις ρυθμίσεις φίλε μου για volte, vowifi??
Διαβασα δεν γινεται ακομη κολλαει μετα οποτε ακυρο.
Εγώ την έκανα κανονικά, κανένα πρόβλημα.
Εξακολουθεί πάντως και σε αυτή την έκδοση να μην λειτουργεί το volte-wifi call, για το 4g+ δεν έχω βγει έξω απτό σπίτι για να τσεκαρω. Κατανάλωση δεν βλέπω καμμία διαφορά.
έκανες κανονικά τις ρυθμίσεις φίλε μου για volte, vowifi??
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι κανονικά όλα ενεργά στο μενού για τις κάρτες σιμ αλλά όταν πας στο μενού cit τηλεφώνου είναι ανενεργο και δεν ενεργοποιείται.