Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

• Καλησπερα παιδια, το ειχα ξαναναφερει αλλα δεν μου απαντησε κανενας, πιθανον να μην το ειχε δει κανενας.....
      Στο CIT μου, με ξεκλειδωτο bootloader και την τελευταια δικια μας xtrv γιατι δε μου δειχνει τις πληροφοριες απο τις καμερες?
      Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο?
      Εκανα καμια πατατα και εσβησα τιποτα απο κινητο?
      Images
      • IMG_20181214_160736.jpg

561,68 kB, 1.080×3.180, viewed 101 times
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

Να ξανά αναφέρω ένα πρόβλημα που δεν έχει λυθεί ακόμα.. Στις τελευταίες XTRV ρομ υπάρχει θέμα με το screen share. Όταν συνδεθεί, το κινητό κρασαρει και στην οθόνη της τηλεόρασης φαίνεται ενα πράσινο φόντο.. Η τηλεόραση μου είναι LG..

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kxt έγραψε:

Να ξανά αναφέρω ένα πρόβλημα που δεν έχει λυθεί ακόμα.. Στις τελευταίες XTRV ρομ υπάρχει θέμα με το screen share. Όταν συνδεθεί, το κινητό κρασαρει και στην οθόνη της τηλεόρασης φαίνεται ενα πράσινο φόντο.. Η τηλεόραση μου είναι LG..

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Το ίδιο και σε μένα σε Panasonic.
    • Ο/H thodorisls έγραψε:

Ο/H milouk έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά,

Στην Pie Stable τι παιζει με anti roll? Εμενα δε μου εχει ερθει ακομα OTA και περιμενω. Παιζει καποιος να τρεξει fastboot getvar anti και να στείλει νουμερακι? :D
      βαλε lineage εσύ :P :P
      εβαλα LOS ρε... ααααλλη φαση. Το μονο που μου λειπει απο miui ειναι τα πολυ δουλεμενα gesture navigation και το Instant ir unlock. Κατα τα άλλα μονο LOS + Sphinx ;)
    • Ο/H babis306 έγραψε:

Καλησπερα παιδια, το ειχα ξαναναφερει αλλα δεν μου απαντησε κανενας, πιθανον να μην το ειχε δει κανενας.....
      Στο CIT μου, με ξεκλειδωτο bootloader και την τελευταια δικια μας xtrv γιατι δε μου δειχνει τις πληροφοριες απο τις καμερες?
      Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο?
      Εκανα καμια πατατα και εσβησα τιποτα απο κινητο?
      Μπορεί να είναι απλά ένα Bug και τίποτα παραπάνω, καθώς αν είχες πρόβλημα δεν θα δούλευαν ούτε και οι κάμερες ... :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • @MIUI_ART οι καμερες δουλευουν κανονικα και στο υπομενου για τις καμερες τις βλεπει κανονικα, απλα λεω μηπως εκανα καμια π@π@ρια εγω και εσβησα τιποτα και δημιουργησω θεμα στο τηλεφωνο.
      Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
      :D :D :D Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
    • Διαφήμιση
    • Ο/H milouk έγραψε:

Ο/H thodorisls έγραψε:

Ο/H milouk έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά,

Στην Pie Stable τι παιζει με anti roll? Εμενα δε μου εχει ερθει ακομα OTA και περιμενω. Παιζει καποιος να τρεξει fastboot getvar anti και να στείλει νουμερακι? :D
      βαλε lineage εσύ :P :P
      εβαλα LOS ρε... ααααλλη φαση. Το μονο που μου λειπει απο miui ειναι τα πολυ δουλεμενα gesture navigation και το Instant ir unlock. Κατα τα άλλα μονο LOS + Sphinx ;)
      βαλε fluid navigation gestures και θα είσαι άρχοντας.ειναι σαν miui και στην havoc δουλεύει αρκετά καλά το ir unlock
    • Mi8 China έκδοση κλείδωμα ξεκλείδωμα όλα κανονικά και παρέμεινα σε can dev room όλα οκ μέχρι σήμερα κανονικά ενημερώσεις. Σήμερα με την τελευταία ενημέρωση το κινητό έχει μαύρη οθόνη είναι ζωντανό κλειδώνει ξεκλειδώνει με δαχτυλίδι αλλά μαύρη οθόνη τι παίζει? Ευχαριστω
    • "Mi8 China έκδοση κλείδωμα ξεκλείδωμα όλα κανονικά και παρέμεινα σε can dev room όλα οκ μέχρι σήμερα κανονικά ενημερώσεις. Σήμερα με την τελευταία ενημέρωση το κινητό έχει μαύρη οθόνη είναι ζωντανό κλειδώνει ξεκλειδώνει με δαχτυλίδι αλλά μαύρη οθόνη τι παίζει? Ευχαριστω"

Τα ίδια έκανε και το δικό μου σήμερα,
      κατεβάζω τώρα την 8.12.13 και βλέπουμε

=========================

Παιδιά αν κάποιος έχει βάλεις τις Havoc, Pixel Experience, Pixel3ROM ή άλλη αξίζει η μετάβαση από china dev;
    • Καλησπέρα,
      Έφτασε στα χέρια μου και το δικό μου Mi8.. china stable .. έκανα αίτηση για unlock και μου λέει "after 360 hours of trying to unlock the device"

Φαντάζομαι είναι το φυσιολογικό αν και δεν θυμάμαι να είχε πάρει τόσο για το Mi5.

Μετά τις 360 ώρες ξεκλειδώνει ή έχουμε πορεία με αιτήσεις???

Ευχαριστώ προκαταβολικα..

Παυλος
      Images
      • OEACNFA.jpg

494 kB, 1.296×2.304, viewed 70 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Cynaegeirus έγραψε:

"Mi8 China έκδοση κλείδωμα ξεκλείδωμα όλα κανονικά και παρέμεινα σε can dev room όλα οκ μέχρι σήμερα κανονικά ενημερώσεις. Σήμερα με την τελευταία ενημέρωση το κινητό έχει μαύρη οθόνη είναι ζωντανό κλειδώνει ξεκλειδώνει με δαχτυλίδι αλλά μαύρη οθόνη τι παίζει? Ευχαριστω"

Τα ίδια έκανε και το δικό μου σήμερα,
      κατεβάζω τώρα την 8.12.13 και βλέπουμε

=========================

Παιδιά αν κάποιος έχει βάλεις τις Havoc, Pixel Experience, Pixel3ROM ή άλλη αξίζει η μετάβαση από china dev;
      αναλόγως αν σου αρέσει το stock android και δεν σε πειράζει που δεν θ έχεις miui camera