Τελικά έκανα καινούργιο λογαριασμό για ξεκλείδωμα και έχει πάλι 15 μέρες αναμονή...
Αφού ξεκλειδώσω με τον νέο λογαριασμό μετά θα βάλω πάλι τον παλιό.
Σε ποια περίπτωση μπορεί να κλειδώσει πάλι ο bootloader και να χρειαστεί πάλι ξεκλείδωμα;
Το είχα διαβάσει κάπου στο φόρουμ αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε κάνει.
@NasDriver
Παλιότερα που είχα πάρει ένα μεταχειρισμένο κινητό με ξεκλείδωτο bootloader (απο αυτόν που μου το πούλησε) δεν είχα κανένα πρόβλημα όταν έβαλα το δικό μου λογαριασμό.
Όσο καιρό το κράτησα ποτέ δεν είχα θέμα με κλείδωμα ξανά κλπ.
Κ όταν το πουλήσω κάποια στιγμή το ίδιο πράγμα δεν είναι όταν ο καινούργιος κάτοχος βάλει τον δικό του λογαριασμό;
Ξέρεις κάτι που μου διαφεύγει;
Σεβαστό αυτό που λες φίλε μου και σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή αλλά νομίζω ότι είναι λίγο τραβηγμένο.
Στο 3S του πατέρα μου με δικό μου λογαριασμό ξεκλείδωσα κ ποτέ ως τώρα δεν έχει βγάλει πρόβλημα ενώ έχει βάλει το δικό του από την αρχή.
Το ίδιο κ της μητέρας μου.
Τώρα εάν μιλάμε για ποσοστό 1/1000 να κλειδώσει, τότε τι να πω, ελπίζω να μην μου τύχει.
Στο 3S του πατέρα μου με δικό μου λογαριασμό ξεκλείδωσα κ ποτέ ως τώρα δεν έχει βγάλει πρόβλημα ενώ έχει βάλει το δικό του από την αρχή.
το 3s δεν ήθελε και δεν θέλει εξουσιοδοτημένο λογαριασμό για να φλασάρει.
Το mi8 αν κλειδώσει - μπρίκαρε.
Αυτο σημαίνει ότι θα χρειαστείς περίπου 40 δολλάρια αν δεν μπορεις να το ξεκλειδώσεις.
Εκτός αν είναι global version με global ρομ .. κλπ κλπ κλπ
Βασικά είναι infoquest αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα κλειδώσει μόνο του.
Ακόμη κ official rom εάν θελήσω να βάλω θα επιλέξω να μην κλειδώσει.
Μήπως είμαστε πολύ επιφυλακτικοί με κάποια πράγματα χωρίς λόγο;
Δηλαδή όλοι όσοι αγοράζουν μεταχειρισμένο κινητό με ξεκλείδωτο bootloader κινδυνεύουν να το brickάρουν ή να τους κλειδώσει κάποια στιγμή;
Αυτό καταλαβαίνω από αυτά που μου λέτε.