Και στο δικό μου που είναι με official rom σε android 8 δεν εχω arb.
Νομίζω στην 9 ενεργοποιείται.
Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με το arb στις custom rom όπως Pixel Experience, Havoc, κλπ;
Εννοώ υπάρχει το arb κ πρέπει να το προσέχουμε κάθε φορά ή το αφαιρούν οι devs όπως γίνεται εδώ με την rom του φόρουμ;
Τοποθέτησα χθες το βράδυ στο κινητό το Spigen® GLAS.tR SLIM™ FULL COVER HD Xiaomi Mi 8 Premium Tempered Glass Screen Protector.
Περα το ότι δεν έκατσε τέλεια στις 2 γωνίες, στο ακουστικό έχει καθίσει γάντι.
Δεδομένου ότι οι αισθητήρες όλοι είναι δίπλα ακριβώς από το ακουστικό και την κάμερα, θεωρώ ότι έχει καθίσει τέλια και σε αυτούς.
Ελα μου όμως που κάνει χαζά!!
Αν ενεργοποιήσω το pocket mode, νομίζει ότι είναι συνέχεια στην τσέπη. Αν ενεργοποιήσω την οθόνη με tap-tap νομίζει ότι είναι κάτι μπροστά και κλείνει άμεσα. Επίσης δεν δουλεύει σωστά το auto brightness τώρα!
Δεν φαίνεται να έχει γίνει κανένα λάθος στην τοποθέτηση για να θεωρήσω ότι κάτι δεν έκανα καλά...
Από όσους το έβαλαν έχετε κάποιο θέμα;;
Μπορώ άραγε να κάνω κάτι πέρα από το να το βγάλω;;
@alvin1983
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου.
Εσύ ποια rom προτείνεις για το Mi 8 με android pie;
Στο RedMi 3S που έκανα πειράματα δοκίμασα τις Havoc, Pixel Experience, Pixel Dust, Liquid Remix αλλά τελικά κράτησα την Pixel Experience Extended που τα σπάει (μου αρέσει πολύ η Pixel rom).
Τις AOSP Extended, Lineage, Resurrection Remix & Nitrogen θα ήθελα κάποια στιγμή να τις δοκιμάσω για να έχω άποψη.
Προς το παρόν όμως για το Mi 8 λίγα πράγματα κ με προβλήματα από ότι διαβάζω.
Εγώ εδώ με miui ειμαι. Δεν έχω αλλάξει.
Lineage os ο @milouk που την έχει μου έχει πει τα καλύτερα πάντως.
Και η pixel experience είναι καλή και η aosp.