Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

• Ο/H Polar77 έγραψε:

Καλησπέρα,

Έχοντας κάτι περισσότερο από 2 μέρες μέχρι το ξεκλείδωμα στο Mi8 ποια είναι τελικά η κατάλληλη Stable Rom για να προχωρήσουμε σε εγκατάσταση.

Η τελευταία που ανακοινώθηκε?? Version: V10.1.1.0.PEAMIFI (MIUI10)

έχουν λυθεί τα προβλήματα με φακούς, night mode κτλ???

Έχοντας την MIUI 9.5|STABLE 9.5.11.0 (OEACNFA) αυτή την στιγμή..
      Εφόσον έχεις κινεζικη συσκευή γιατί δεν βάζεις την xtrv ;; Για να μην έχεις προβλήματα;;;
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Ο/H Polar77 έγραψε:

Καλησπέρα,

Έχοντας κάτι περισσότερο από 2 μέρες μέχρι το ξεκλείδωμα στο Mi8 ποια είναι τελικά η κατάλληλη Stable Rom για να προχωρήσουμε σε εγκατάσταση.

Η τελευταία που ανακοινώθηκε?? Version: V10.1.1.0.PEAMIFI (MIUI10)

έχουν λυθεί τα προβλήματα με φακούς, night mode κτλ???

Έχοντας την MIUI 9.5|STABLE 9.5.11.0 (OEACNFA) αυτή την στιγμή..
      Εφόσον έχεις κινεζικη συσκευή γιατί δεν βάζεις την xtrv ;; Για να μην έχεις προβλήματα;;;
      Με την Global Stable στο Mi5 δεν είχα ποτέ θέμα.. θέλω το ίδιο και στο Mi8. άλλα με όλα αυτά που διαβάζω τις τελευταίες 2 βδομάδες με τις διαθέσιμες rom και τα διάφορα προβλήματα πραγματικά πονοκεφαλιάζεις με το τι θα επιλέξεις.
    • Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

Εγώ μέχρι τώρα με dev China είμαι οκ, χωρίς κάποιο αποτρεπτικό πρόβλημα στην χρήση της. Βάζω και Google camera bsg και όλα οκ.

Το μόνο θέμα που θέλω να λύσω είναι πως δεν είμαι certified στο ctsprofile και έτσι δεν περνάω safetynet :(

Έχει κανείς λύση;

Sent from my MI 8 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Maniataros έγραψε:

Πήγα τώρα πριν λίγο να κάνω την αναβάθμιση την v10.1.2.0 που βρήκα wifi και τώρα δεν μου την βγάζει ενώ το πρωί μου την έβγαλε κανονικά σαν ειδοποίηση .Τι έγινε?

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και γω εχω το ιδιο θεμα...τωρα δεν μου την εμφανιζει διαθέσιμη ακομη και αν αλλαξω χωρα
    • Ο/H botontsi έγραψε:

Ο/H Maniataros έγραψε:

Πήγα τώρα πριν λίγο να κάνω την αναβάθμιση την v10.1.2.0 που βρήκα wifi και τώρα δεν μου την βγάζει ενώ το πρωί μου την έβγαλε κανονικά σαν ειδοποίηση .Τι έγινε?

Και γω εχω το ιδιο θεμα...τωρα δεν μου την εμφανιζει διαθέσιμη ακομη και αν αλλαξω χωρα
      Εχει συμβεί στους περισσότερους οπότε κατέβασε την full έκδοση από το παρακάτω λινκ

miui_MI8Global_V10.1.1.0.PEAMIFI_60a2522efd_9.0.zip

η την ΟΤΑ έκδοση από το post #4058.

• Μενεμένη Θεσσαλονίκης....
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ο/H Maniataros έγραψε:

Μου ήρθε και εμένα σήμερα τώρα πριν λίγο η OTA v10.1.2.0. Τι γίνεται με αυτή την rom ? Έχει θέματακια ?? Μου φαίνεται πολύ περίεργο που ήρθε αναβάθμιση στα καπάκια με την v10.1.1.0.

καλημερα ,ειναι καποιες διορθώσεις και επίσης εχει κάποιες δυνατότητες(960fps slowmotion, nightmode ,υποστιριξη google lens) στην καμερα που τις περιμέναμε στο μεγάλο update στην 10.1.1.0 λογικά κάποιο πρόβλημα αντιμετώπισαν και το έφεραν τώρα βεβαία για ακομα μια φορα δεν υπαρχει 60fps 1080p άλλα οκ ειναι σε καλο δρομο καποια στιγμη θα ερθει
      να κανω μια ερωτηση στις developer εδκοσεις υπαρχουν τα 60fps ?
      @papaflessas :)
    • Διαφήμιση

Παιδιά καλημέρα μόλις μου ξανά εμφανίστηκε η ΟTA Ενημέρωση.Αυτη την φορά την τσακώσα!! Χαχα!

Λοιπόν εντυπώσεις στην καινούργια αναβάθμιση v10.1.2.0, στην κάμερα ένα χάλι μαύρο. Στην ρύθμιση που είναι για νύχτα η φωτό χαλιά και θολές. Και το αποκορύφωμα, στο βίντεο πάω νατραβήξωτο περίφημο βίντεο με 960 fps και δεν κάνει κάτι, πατάς για να ξεκινήσει το βίντεο και σε 2 δευτερόλεπτα το σταματάει μόνο του,( μόνο στην ρύθμιση 960, στις υπόλοιπες 240 και 120 δουλεύει κανονικά). Αυτά προς το παρόν ,αν δω κάτι άλλο περίεργο σας το λέω .

• Ο/H papaflessas έγραψε:

Ο/H Maniataros έγραψε:

Μου ήρθε και εμένα σήμερα τώρα πριν λίγο η OTA v10.1.2.0. Τι γίνεται με αυτή την rom ? Έχει θέματακια ?? Μου φαίνεται πολύ περίεργο που ήρθε αναβάθμιση στα καπάκια με την v10.1.1.0.

καλημερα ,ειναι καποιες διορθώσεις και επίσης εχει κάποιες δυνατότητες(960fps slowmotion, nightmode ,υποστιριξη google lens) στην καμερα που τις περιμέναμε στο μεγάλο update στην 10.1.1.0 λογικά κάποιο πρόβλημα αντιμετώπισαν και το έφεραν τώρα βεβαία για ακομα μια φορα δεν υπαρχει 60fps 1080p άλλα οκ ειναι σε καλο δρομο καποια στιγμη θα ερθει
      να κανω μια ερωτηση στις developer εδκοσεις υπαρχουν τα 60fps ?
      Ούτε στην dev δεν υπάρχουν τα 60fps... :(

Sent from my MI 8 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ε γιαυτον τον λογο την απέσυραν κ αυτη... Περιμενετε κ λογικα θα βγαλουν επομενη συντομα... Δυστυχως τα γαμ@κινεζα μας γραφουν κανονικα με το mi8... Ασχολουνται μονο με το popcornfone... Ελεος δλδ...
      Mi 11 pro