Στην dev rom,πως ενεργοποιω το volte;
Παιζει να ειναι ο μονος λογος που ηθελα να την περασω εναντι της stable.Βεβαια βλεπω πως γενικα ειναι πιο αερατη η dev
Καλημερα.. σημερα ξεκλειδωνουμε απο ωρα σε ωρα το (Mi8) και ερωτω.. μπορουμε να κανουμε καθαρη εγκατασταση απο china stable στην τελευταια global stable;;
Να περασω την εκδοση στον φακελο στο downloaded rοm στο κινητο και απο εκει να κανω την εγκατασταση;;
Καλημερα.. σημερα ξεκλειδωνουμε απο ωρα σε ωρα το (Mi8) και ερωτω.. μπορουμε να κανουμε καθαρη εγκατασταση απο china stable στην τελευταια global stable;;
Να περασω την εκδοση στον φακελο στο downloaded rοm στο κινητο και απο εκει να κανω την εγκατασταση;;
Όχι νομίζω με fastboot rom και μέσω του miflash tools.
Σε καμια περιπτωση china σε global μεσω απο updater...
Κατεβαζεις fastboot romglobal stable κ μεσω mi flash κανεις εγκατασταση. Προσοχη κατω δεξια θα τσεκαρεις το clean all ΜΟΝΟ!!!
Σε καμια περιπτωση china σε global μεσω απο updater...
Κατεβαζεις fastboot romglobal stable κ μεσω mi flash κανεις εγκατασταση. Προσοχη κατω δεξια θα τσεκαρεις το clean all ΜΟΝΟ!!!
Εννοεις με τον οδηγο..
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Δεν ειδα κάπου την επιλογη clean all..
πως το έκανες με global stable φιλε δεν κατάφερα ποτέ
Έβαλα την κάρτα sim σε κινητό Samsung a8 έστειλα μήνυμα WiFi call στο 1333 cosmote μου απάντησε ότι ενεργοποιήθηκε έβαλα την κάρτα στο τηλέφωνο mi8 και δουλεύει
Κατεβασα την global stable, είναι fastboot rom, και το φλασαρα με το mi flash tool, ήταν επιτυχές.
Στο στήσιμο του κινητού, μετά το wifi password, μου ζητάει έναν κωδικό, με ένα αριθμητικό πληκτρολόγιο.
Δεν έχω ιδέα τι είναι, ούτε μου ξανατυχε.
Έβαλα το xiaomi id, του λογαριασμού μου, τίποτα.
Μια γνώμη ??
Θα επιλεψεις συνδεση wifi.. Θα γραψεις τον κωδικο σου mi account κ θα κανεις αντιγραφη επικόλληση. Λογικα αυτο ειναι. Αν οχι ανεβασε μια φωτο να δουμε τι ειναι αυτο που σου βγαζει...