Εδω κ δυο μηνες το εχω εγω αυτο το θεμα... Το εχεις σε φακελο κ μετακινείται συνέχεια εεε??? Κ εμενα μου εχει σπασει τα νευραα... Ειναι bug που μονο η xiaomi μπορει να κανει....
Εδω κ δυο μηνες το εχω εγω αυτο το θεμα... Το εχεις σε φακελο κ μετακινείται συνέχεια εεε??? Κ εμενα μου εχει σπασει τα νευραα... Ειναι bug που μονο η xiaomi μπορει να κανει....
Τι ακριβώς εννοείς γιατί δεν το πιάνω.τι εννοείς μετακινείται δηλαδή.σε ποιες Ρομ στο κάνει.
Ετσι ένα βάζετε ιμιτασιον ρομ σε ιμιτασιον κινητά... χαχαχαχχα κάνω... Απλά το είχα και εγωα αυτό το θέμα...και το έλυσα με πλήρες φορμάτ....και έστρωσε....
Official Miui Global Beta Tester
XTreme RomVersion by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
@Germak εχω το Facebook σε ενα φακελο με καποιες αλλες εφαρμογες. Ειναι πρωτο. Μετα απο καποια ωρα παει δευτερο, τριτο.... Μετακινείται μονο του μεσα στον φακελο.
Εχω διαβάσει ότι το Facebook, καταναλώνει πολύ μπαταρία.
Γι'αυτό μπαίνω, από τον browser!!
Στην γονατίζει κυριολεκτικά και δεν φταίει γι' αυτό αποκλειστικά η εφαρμογή του FB αυτή καθαυτή. Μαζί με αυτή την εφαρμογή, το Facebook σου εγκαθιστά όχι 1, όχι 2, αλλά 3 (ΤΡΙΑ ολογράφως) services που τρέχουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν έχεις ανοιχτό το facebook ή δεν το έχεις βάλει στην αυτόματη εκκίνηση και χρησιμοποιούνται για να κάνει η εφαρμογή αναβαθμίσεις ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ το Play Store, για update των news feeds (ανεξάρτητα αν το ζήτησες εσύ ή όχι), για να στέλνει στοιχεία βεβαίως βεβαίως και διάφορα άλλα όχι και τόσο καλά, κυρίως για την μπαταρία, πράγματα. Η πλάκα είναι ότι αυτά τα 3 services συνήθως μένουν στο σύστημα ακόμα και αν απεγκαταστήσεις το Facebook, ενώ στην Global ROM (τουλάχιστον στο nikel που είχα δει πριν ξαναγυρίσουμε στο china source) τα services αυτά έρχονται ΜΑΖΙ με τη ROM, ως εφαρμογές συστήματος, ώστε να μην μπορείς να τα απεγκαταστήσεις χωρίς root ή έστω μέσω TWRP (άρα και πάλι ξεκλείδωτος bootloader).