Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

• Καλησπέρα,

Έχω παραγγείλει το mi8 6/64, μία καλή αναβάθμιση νομίζω μετά από 3,5 χρόνια με το σκυλί mi4 (ότι πιο value for money 180€ τότε).

Περιμένω να μου έρθει λοιπόν με Global rom. Να του ξεκλειδώσω bootloader κτλ για να βάλω άλλη rom ή να το αφήσω όπως είναι; Αξίζει δηλαδή η διαδικασία;

Το mi4 το έχω σκαλίσει αρκετά και τώρα του έχω XTRV 7.9.7 | Beta
    • Απ' έξω το παρήγγειλες ? Αν ναι, περίμενε πρώτα να δούμε σε τι κατάσταση θα σου έρθει (έκδοση υλικού, ROM, bootloader κατάσταση) και βλέπουμε. Ας παραλάβεις πρώτα με το καλό.
    • Διαφήμιση
    • Μολις έκανα update σε 9.1.3... Το boot logo της CM πώς βρέθηκε εδώ?
      Images
      • received_210784719867199.jpeg

26,43 kB, 2.000×1.125, viewed 88 times
    • Καλησπερα παιδια ,μπορειτε να μου προτεινετε τζαμακι και 'σκουροδιαφανη' θηκη για το mi8, ειδικα για το τζαμακι θελω κατι καλο σε touch και καλυψη
    • Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

@Giannis25 ένα πολύ καλό είναι της BASEUS. Φουλ κοβερ και άψογο στο τατς. Αυτό έχω βάλει τώρα στα 7 € από αλιεξπρες
    • Ο/H Jordan Nidis έγραψε:

@Giannis25 ένα πολύ καλό είναι της BASEUS. Φουλ κοβερ και άψογο στο τατς. Αυτό έχω βάλει τώρα στα 7 € από αλιεξπρες
      Αυτό έχω και εγώ!!! υπερευχαριστημένος!!! και αφη και face unlock και proximity δουλεύουν τέλεια!!!
    • Διαφήμιση
    • Αυτό που λέτε είναι το παρακάτω link; Καλή τιμή φαίνεται για Ελλάδα. Εκτός αν το βρίσκουμε κάπου αλλού φθηνότερα.
      Επειδή φαίνεται να προσθέτει λίγο όγκο, έχει θέμα με θήκη μετά; Να το πιέζει ας πούμε και να το αφαιρεί.
      Baseus Tempered Glass για Xiaomi Mi 8 | Uniphone.gr
    • Ο/H Parisg έγραψε:

Αυτό που λέτε είναι το παρακάτω link; Καλή τιμή φαίνεται για Ελλάδα. Εκτός αν το βρίσκουμε κάπου αλλού φθηνότερα.
      Επειδή φαίνεται να προσθέτει λίγο όγκο, έχει θέμα με θήκη μετά; Να το πιέζει ας πούμε και να το αφαιρεί.
      Baseus Tempered Glass για Xiaomi Mi 8 | Uniphone.gr
      Ναι αυτο εχω!! Εγω το πηρα απο Banggood με μια θηκη Nilkin carbon !! Σχεδον ιδιο τιμή εχουν!!

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Giannis25 έγραψε:

Καλησπερα παιδια ,μπορειτε να μου προτεινετε τζαμακι και 'σκουροδιαφανη' θηκη για το mi8, ειδικα για το τζαμακι θελω κατι καλο σε touch και καλυψη
      καλησπερα φιλε εγω εχω παρει απο εδω ελλαδα spigen τζαμακι και μαι σκούρα μπλε θήκη tpu οχι σιλικόνης είναι ποιο σκληρή και ματ μπλε το τζαμακι εχει το εξής θετικό οτι ειναι full face εχει κόλλα παντού άριστη αφη και ειναι πάρα πολύ κάλο και ποιοτικό και αφήνει και χώρο για την θηκη για να μπορέσει να κατσει χωρις να σηκώσει το τζαμακι βεβαία ειναι λιγο ακριβό γύρο μαζι με τα μεταφορικά του σκρουτζουμαγαζου στα 20 ευρω αλλα το εχω τρεις μηνες επάνω στο κινητό και δεν ξεκολλάει με τίποτα και η αφή του μένει η ίδια

@papaflessas :)
    • Ο/H papaflessas έγραψε:

Ο/H Giannis25 έγραψε:

Καλησπερα παιδια ,μπορειτε να μου προτεινετε τζαμακι και 'σκουροδιαφανη' θηκη για το mi8, ειδικα για το τζαμακι θελω κατι καλο σε touch και καλυψη
      καλησπερα φιλε εγω εχω παρει απο εδω ελλαδα spigen τζαμακι και μαι σκούρα μπλε θήκη tpu οχι σιλικόνης είναι ποιο σκληρή και ματ μπλε το τζαμακι εχει το εξής θετικό οτι ειναι full face εχει κόλλα παντού άριστη αφη και ειναι πάρα πολύ κάλο και ποιοτικό και αφήνει και χώρο για την θηκη για να μπορέσει να κατσει χωρις να σηκώσει το τζαμακι βεβαία ειναι λιγο ακριβό γύρο μαζι με τα μεταφορικά του σκρουτζουμαγαζου στα 20 ευρω αλλα το εχω τρεις μηνες επάνω στο κινητό και δεν ξεκολλάει με τίποτα και η αφή του μένει η ίδια

Αγόρασα και εγώ το spigen τζαμακι που αναφέρεις. Το πήρα από μαγαζί του σκρουτζ, το spaceboy.

Είχα πρόβλημα στην λειτουργία του. Επηρέαζε τον proximity και νόμιζε ότι υπάρχει μόνιμα κάτι μπροστά του. Επηρεάζει σοβαρά την συνομιλία και το ξεκλείδωμα της συσκευής αυτό.
      Μίλησα με το κατάστημα, έδειξα φωτογραφικό υλικό και μου είπαν ότι επειδή έτυχε σε κάποιον ακόμα πελάτης τους αυτό χωρίς να φαίνεται να είναι ελαττωματική η τοποθέτηση, προχώρησαν άμεσα σε refund. Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ τι φταίει οπότε δεν ασχολήθηκα παραπάνω και δέχθηκα φυσικά το refund.

Προφανώς δεν λέω ότι είναι ένα γενικώς ελαττωματικό προϊόν γιατί είναι μια πολύ σοβαρή εταιρία που κυριαρχεί στα ποιοτικά προϊόντα. Από την άλλη ούτε η τοποθέτηση φαίνονταν να έχει κάτι λάθος.

Sent from my MI 8 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

Το τζαμάκι της spigen το έχω εδώ και 2 μήνες και είναι ότι καλύτερο.
      Ελάχιστες δαχτυλιές, υπέροχο touch και όπως είπε ο φίλος είναι συμβατό με όλες τις θήκες.
      Δεν επηρεάζει ούτε το ξεκλείδωμα ούτε τπτ.
      Επίσης το έχουν και 2 φίλοι μου χώρις το παραμικρό πρόβλημα.
      Λογικά κάτι πρέπει να έγινε στην τοποθέτηση.

The power of the Mi 8 be with you
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be