Λογικα θα παρεις!!! Εμεις την πήραμε χθες μεσημερι κ δεν εχει καποιο σοβαρο λογο να την παρουν πισω...
Αδερφέ όταν λες εσείς εννοείς closed beta?
Αν δε σου κάνει κόπο μπορείς να μου πεις please τι αλλαγές έχει εκτός από την επιλογή hide notch που επανέφεραν?
Ναι στους closed beta. Δεν εχει κατι καινουργιο. Μην περιμενεις κ πολλα γιατι τα παιδια της xiaomi ασχολούνται με το popcornfone...
Μαλλον στις επομενες θα βαλουν κ το dark mode που μπηκε στην china beta...
Ναι στους closed beta. Δεν εχει κατι καινουργιο. Μην περιμενεις κ πολλα γιατι τα παιδια της xiaomi ασχολούνται με το popcornfone...
Μαλλον στις επομενες θα βαλουν κ το dark mode που μπηκε στην china beta...
Ναι κάτι έχω καταλάβει.Αν και απ'ότι βλέπω ό,τι fix δίνουν στο Poco τα παίρνουμε και εμείς.
ΕΊδα πριν λίγο για το dark mode και μου άρεσε πολύ.
Απ'ότι είδα είναι suspended η open beta οπότε μάλλον από Δευτέρα θα πάρουμε εμείς οι κοινοί θνητοι.
Σε αυτόν τον οδηγό, αφού πατήσω unlock αρχίζουν ουσιαστικά να μετράνε αντίστροφα οι μέρες?
Επίσης συνδέω το κινητό εφόσον μπει σε fastboot? Γιατί με το που πάτησα τον συνδυασμό και έβγαλε το μπαρμπαδάκι και έγραφε fastboot κάρφωσα καλώδιο και απλά φόρτιζε! Δεν μπορούσα να πατήσω unlock δηλαδή.
Και τέλος, δεν είναι υποχρεωτικό να κάνω κάτι εφόσον έρθει η ώρα έτσι? Απλά το κάνω να υπάρχει, την αίτηση εννοώ. Υπάρχει θέμα?
Καλησπέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να περάσω απο Global stable σε Global Beta και εχω μια απορία σχετικά με το restore απο google cloud.
Θα φέρει το τηλέφωνο όπως είναι τώρα; Δηλαδή με τους φακελλους που έχω φτιάξει κλπ κλπ η όλα απο την αρχή;
Καλημέρα.
Το link της official global developer ?
Αν το ξέρει κάποιος, δεδομένου ότι δεν υπάρχει στο official site.
κατεβασα απο εδω την ρομ, και μου πεταει διαφημιση.
Παιδιά καλημέρα. Έχω μια ερώτηση. Έχω το mi8 Lite. Όταν στέλνω emojoi σε άλλη συσκευή με SMS δεν εμφανίζοντε. Έχει κανείς καμιά ιδέα; πια συσκευή έχει το θέμα; αυτή που λαμβάνει η αυτή που το στέλνει;
Παιδιά καλημέρα. Έχω μια ερώτηση. Έχω το mi8 Lite. Όταν στέλνω emojoi σε άλλη συσκευή με SMS δεν εμφανίζοντε. Έχει κανείς καμιά ιδέα; πια συσκευή έχει το θέμα; αυτή που λαμβάνει η αυτή που το στέλνει;
Όταν μου στέλνει ο άλλος από το A2 εγώ τα βλέπω κανονικά. Δεν επιλέγει mms την ώρα που το στέλνει επίσης αν τα ανοίξει με άλλη εφαρμογή πχ από το truecaller, τα βλέπει.