γεια σας παιδια..πρωην κατοχος του redmi note 3 pro και απο σημερα κατοχος του mi8..παω να ξεκλειδωσω τον bootloader εχω συνδεθει μεσω mail στο mi account και μολις φτανει η διαδικασια στο 99% μου βγαζει σφαλμα πως δεν εχω συνδεθει στο mi account με τηλεφωνικο αριθμο??γνωριζει καποιος γιατι συμβαινει αυτο?
Δυστυχως εχω περασμενο ενα παλιο mail που δεν χρηιμοποιω και δεν θυμαμαι και κωδικους και ζηταει επαληθευση μεσα απο το mail..οποτε παω να φτιαξω καινουργιο λογαριασμο
Νεος κατοχος (εδω και καποιες μερες) Στο mi8 .εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα και καθώς περνουν οι ωρες το αγχος μεγαλωνει!!!με ολα αυτα που διαβαζω
Το εχω παρει απο scroutz και εχει global stable kai κλειδωμενο bootloader.με το που θα παρω εγκριση η διαδικασια ειναι 1)ξεκλειδωνω 2)περασμα twrp 3)περασμα rom απο την κοινοτητα ???
ps) arb μου βγαζει =1 ....και πως ελεγχουμε αν αυτη που θελουμε να βαλουμε εχει μεγαλύτερο η μικροτερο?
όπως εχει γραφθει σε προηγουμενα post, to anti 1, δεν ειναι πρόβλημα.
εγω φλασαρα global stable , από global dev, me anti 1,,, νομιζω από 4 και πανω, είναι πρόβλημα.
την ιδια ρομ εχουμε.
τα xiaomi, είναι μικρη επιστημη, γιαυτο και το αγχος.