Παιδιά αν αφήσουμε σε global κινητό την χώρα επιλογής στην Αίγυπτο λόγο θεμάτων και καιρού στο band 3 που είναι και αυτή GTM+2 πειράζει κάπου αλλού στην λειτουργία του κινητού ??
Δεν το νομίζω αλλιώς δεν θα το έλεγαν τα μεγάλα κεφάλια του φόρουμ.
Τελευταία beta έχω.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Περνα μια xtrv η μια xiaomi.eu και θα είσαι οκ.
Μαλον μπορεί η beta να μην έχει σωστό fingerprint.
Το playstore στα settings τι σου γραφει κάτω κάτω.device is certified?
Device is not certified.
Προς το παρόν θα μείνω σε αυτή. Αυτό που περιμένω είναι το 60fps video. Αλλιώς θα άλλαζα σε μη miui rom για αλλαγή περιβάλλοντος.
Ειναι αυτό που σου είπα.λαθος fingerprint.
Αν θες να στο φτιάξω στείλε μου το build.prop σου σαν αρχείο.ανεβασε το κάπου πχ mega
να το κατεβάσω να το φτιάξω και να στο δώσω να το περάσεις.φτιαχνεις μετά τα permissions και θα είσαι οκ.
Να ξέρεις πως ακριβώς ίδια με τη δική σου είναι η xtrv η ηxiaomi.eu που δεν έχουν κανένα θέμα και είναι καλύτερες κιόλας.
Τα 60 fps θα τα περιμένεις πολυυυυυ ακόμα όπως και όλοι μας...
Εκκαθάριση όλων των δεδομένων,και μη αυτόματη αναβάθμιση στο play store,εγώ έτσι το διόρθωσα,μετά στο gps test μου βγάζει ακρίβεια 3 μέτρα,και στο δρόμο που το δοκίμασα σήμερα ήταν κομπλέ.
Εγώ πάντως ποτέ δεν είχα την ρύθμιση στο αυτοματη ενημέρωση, πάντα το είχα στο να επιλέγω εγώ ποια εφαρμογή θα κάνω ενημέρωση. Τέλος πάντων θα περάσω την 10.2.2.0 και βλέπουμε. Θα ενημερώσω κιόλας αν το πρόβλημα συνεχίζει.
Χαιρετώ. Θέλω να κάνω αναβάθμιση απο 10.2.1.0 σε 10.2.2.0. Έχω global stable της εταιρείας. Κατέβασα το αρχείο αλλά στην αναβάθμιση δεν έχει επιλογή για να διαλέξω αρχείο αναβάθμισης. Να το κάνω με twrp ή θα χάσω τίποτα;