Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

• Το Android web view δεν το αγγίζεις καν. Το χρησιμοποιούν πάρα πολλές εφαρμογές που δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν χωρίς αυτό.
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλησπέρα. Η εφαρμογές authendicator μαζί και το Android system Web view το Digital wellbeing και το ARServer τι κάνουν ξέρουμε η σουτ και τα 4?? Φίλε @NasDriver η @MIUI_ART η όποιος φίλος ξέρει σίγουρα να μας πει ας βοηθήσει.. ;)

Το authenticator είναι εφαρμογή παραγωγής κωδικών για τις υπηρεσίες που υποστηρίζουν το two step verification όπως πχ το Google account.

Το Digital Wellbeing είναι μια σουίτα εργαλείων που δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα να παρακολουθεί πόσο χρόνο ξοδεύει στο smartphone του, σε κάθε μία εφαρμογή ξεχωριστά, να θέτει από μόνος του περιορισμούς με βάση το πρόγραμμα και τις επιθυμίες του κλπ.

Το ARserver είναι για να δουλεύουν οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν το ar
      περισσότερα εδώ.

Το android web view δεν το ακουμπάς όπως είπε και ο @BanditGR
    • Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper

Μια απορία έχω ένα εκφράσω για να είμαι σίγουρος.
      Μέσα από την gcam αν και έχω ενεργή την επιλογή video stabilization, δεν λειτουργεί στην πράξη. Και είναι φανερό στο αποτέλεσμα.

Κάνω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις ή έτσι είναι σε όλους;

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Germak έγραψε:

Το authenticator είναι εφαρμογή παραγωγής κωδικών για τις υπηρεσίες που υποστηρίζουν το two step verification όπως πχ το Google account.
      Το Digital Wellbeing είναι μια σουίτα εργαλείων που δίνουν στο χρήστη τη δυνατότητα να παρακολουθεί πόσο χρόνο ξοδεύει στο smartphone του, σε κάθε μία εφαρμογή ξεχωριστά, να θέτει από μόνος του περιορισμούς με βάση το πρόγραμμα και τις επιθυμίες του κλπ.

περισσότερα εδώ.

Φίλε dev σε Ευχαριστούμε πολύ για μία ακόμη φορά για την βοήθεια σου. Άρα τα 3 πρώτα μπορούμε να τα κάνουμε απεγκατασταση??
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Πέρασα το tempered glass της Spigen.
      Λόγω έλλειψης εμπειρία ς, βγήκε ένα κλικ κάτω και αριστερά. Ίσως επειδή το πέρασα νύχτα, όπου δεν έβλεπα τόσο καθαρά..
      Ελεγξα τον αισθητήρα εγγύτητας, δουλεύει κανονικά στις κλήσεις σβήνει η οθόνη, σελφι βγάζει καθαρές, Οπότε το αφήνω έτσι.

Και παρατήρησα, ότι έχει φυσαλίδες αέρα.
      Πώς φεύγουν ?
    • Ο/H stavrinho έγραψε:

Μέσα από την gcam αν και έχω ενεργή την επιλογή video stabilization, δεν λειτουργεί στην πράξη. Και είναι φανερό στο αποτέλεσμα.

χωρις καποιο Magisk module δεν προκειται να δουλεψει
    • Ο/H foxy4270 έγραψε:

Ο/H stavrinho έγραψε:

χωρις καποιο Magisk module δεν προκειται να δουλεψει
      Το έχω εγκατεστημένο. Ποιο module χρειάζεται ;

Δοκιμάζω αυτή την περίοδο την rom του pixel 3 και αυτό το στοιχείο μου λείπει πολύ.

• Διαφήμιση
    • Ο/H sakis112 έγραψε:

Πέρασα το tempered glass της Spigen.
      Λόγω έλλειψης εμπειρία ς, βγήκε ένα κλικ κάτω και αριστερά. Ίσως επειδή το πέρασα νύχτα, όπου δεν έβλεπα τόσο καθαρά..
      Ελεγξα τον αισθητήρα εγγύτητας, δουλεύει κανονικά στις κλήσεις σβήνει η οθόνη, σελφι βγάζει καθαρές, Οπότε το αφήνω έτσι.

Πώς φεύγουν ?
      οι φυσαλίδες θα φύγουν σε 1-2 μέρες... αν δεν θες παλι να τις βλέπεις καθόλου με υπομονή παίρνεις το κίτρινο πανακι που εχει μεσα η συσκευασία κ τρίβεις με πίεση καλα αρκετές φορές για να πιάσει η κόλλα
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Ο/H Germak έγραψε:

περισσότερα εδώ.

Φίλε dev σε Ευχαριστούμε πολύ για μία ακόμη φορά για την βοήθεια σου. Άρα τα 3 πρώτα μπορούμε να τα κάνουμε απεγκατασταση??
      θα πρότεινα να απεγκαταστησεις αν δεν το χρησιμοποιείς μόνο το authenticator.τα άλλα δύο είναι πλέον ενσωματωμένα (οι λειτουργίες τους) μέσα σύστημα και καλό θα ήταν να μην τα βγάλεις.
    • Ο/H sakis112 έγραψε:

Πώς φεύγουν ?
      επρεπε να το φροντίσεις κατά την εγκατάσταση. Τώρα δύσκολα.
      Το πέρασμα tempered glass είναι μια διαδικασία που θέλει μελέτη. Πριν την κάνουμε κοιτάμε κάνα βίντεο πώς γίνεται...
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Ο/H sakis112 έγραψε:

Πώς φεύγουν ?
      επρεπε να το φροντίσεις κατά την εγκατάσταση. Τώρα δύσκολα.Το πέρασμα tempered glass είναι μια διαδικασία που θέλει μελέτη. Πριν την κάνουμε κοιτάμε κάνα βίντεο πώς γίνεται...
      ισχυει...αμα δε μπει σωστα απο την αρχη μετα δυσκολα
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα στην ομάδα έκανα μια χαζομάρα στο κινητό μου είχα havoc os μπαίνω recovery και format data ολα και system κάνω reboot recovery και κόλλησε στο twrp δεν ανοίγει περασα παλι το twrp απο το fastboot παλι κόλλησε τι κάνω τώρα;