Πάμε γερά! 4k 60fps στην havoc os rom με anx camera.
Το μόνο κακό είναι δεν δουλεύει ούτε το ois ούτε το eis στα 60fps.
Κάποιος που έχει την eu rom συμβαίνει το ίδιο?
The power of the Mi 8 be with you
@johnnyman μήπως έχεις ιδεα γιατί δεν μου ερxoνται ειδοποιήσεις σε havoc os?
Πάμε γερά! 4k 60fps στην havoc os rom με anx camera.
Το μόνο κακό είναι δεν δουλεύει ούτε το ois ούτε το eis στα 60fps.
Κάποιος που έχει την eu rom συμβαίνει το ίδιο?
@johnnyman μήπως έχεις ιδεα γιατί δεν μου ερxoνται ειδοποιήσεις σε havoc os?
Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις κάνει clean install η dirty flash? Σου έχω στείλει και pm
Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
Το θέμα είναι πως μπορούμε να το δουμε σε xiaomi.eu?αυτην φοράω..αλλα σε 4k δεν εχω τραβήξει ποτέ τίποτα!!σε 1080p/60fps δουλεύει το Ois οσοι εχετε xtrv?
H συσκευη ειναι value for money στα χρηματα που εχει παει εδω και καιρο (γυρω στα 350 ευρω δηλαδη) αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που αναρωτιεσαι γιατι δεν τα φτιαχνουν η δεν τα εχουν απο την αρχη. Δεν τους κοστιζει απολυτως τιποτα. Δηλαδη:
-Υποστηριξη 4G+. Απαραδεκτο.
-Σωστες ειδοποιησεις σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογες οπου θα λειτουργουν και στην AOD και στο notification led. Προσωπικα εχω δει πολλα apps που οταν σου ερχεται ειδοποιήση δεν το βέπεις ουτε στην AOD ουτε λειτουργει το led, με αποτελεσμα αν δεν το δεις/ακουσεις εκεινη την στιγμη, να μην ξερεις οτι εχει ερθει. Πρεπει να ανοιξεις την οθονη...
-Να διορθωσουν το battery drain οσον αφορα το σημα. Εχει γινει χαμος στο επισημο forum.
-Τωρα που εδωσαν 60fps, μετα απο ενα χρονο, δεν υποστηριζεται σταθεροποιηση. Με λιγα λογια ειναι παντελως αχρηστο σε πολλα σεναρια χρησης.
-Το L1 για Netflix. Εδω οκ παω πασο, αν χρειαζεται να πληρωσουν, γιατι προφανως δεν θελουν. Αλλα ολα τα υπολοιπα τα φτιαχνουν με μηδεν εξοδα. Και δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο.
Αν το ειχα παρει οταν ειχε πρωτοβγει στα 500+ ευρω, θα το ειχα μετανιωσει 100%. Δεν τα αξιζει, για μενα, οταν υπαρχει το ONEPLUS.
Ουτε στα 1080/60fps δεν εχει ois;
Αν ναι τοτε ειναι απαραδεκτοι.
Βεβαια γενικα τα σπαει το κινητο και με την xtrv και το magisk εχει απογειωθει,αλλα κανανε μισες δουλειες σε καποια σημεια.Απο την αλλη δεν πληρωσα τα ιδια λεφτα με ενα samsung galaxy s9+.Οποτε μην τα θελουμε κι ολα.
Ασχετο αλλα μπορω μεσω καποιου module να εχω περισσοτερες ειδοποιησεις στην AOD;
απλα γενικος η σταθεροποίηση στα video ειτε ois ειτε eis ειναι για κλαματα στο μαμα πρόγραμμα mi8 άπλα στα 60 fps θα ειναι ποιο έντονο το πρόβλημα μια σκεψη για εμενα ειναι καθαρα θεμα software της καμερας γιατι σε αντιθεση με την gcam η gcam τραβάει πολύ καλύτερα και σταθερο video και επισης λογικα πλεον και στην gcam θα υποστηρίζει 60fps δοκιμάστε το και πείτε μας την γνώμη σας εαν λειτουργούν τα 60 fps και στην gcam ?
Δοκιμάστε το 4K 60fps και ξανά μιλάμε! Έπαθα πλάκα στη σύγκριση με τα 30fps. Άλλη κάμερα.. Επαγγελματική. Δεν το περίμενα με τίποτα να έχει τόση τεράστια διαφορά!