Καλησπέρα!!θα ήθελα μια απάντηση απ όσα παιδιά χρησιμοποιούν θηκη Spigen original με γυαλί nillkin cp+ 3D? οταν εφαρμόζει η θηξη σηκώνει το γυαλί?η πρέπει να ταιριάξει με το αντίστοιχο της Spigen?Με ενα no name full frame που εχω το σηκώνει και κανει κενα.. ρωτώ για να προβώ αν ειναι σε αγορά αναγκαστικά γυαλιου Spigen (15€ το άτιμο!)
καλησπέρα , σήμερα παρέλαβα την θήκη μόνο καλά λογία μπορώ να πω είναι πολύ καλά με τζαμακι spigen ταιριάζει απολυτά είναι αρκετά χοντρή ώστε να προστατεύει πλήρως το κινητό από πτώση επίσης αφήνει ένα μικρο περιθώριο μεταξύ θήκης και temperd glass
ελπίζω να σε βοήθησα φιλε μου
Ωραία!!!Να υποθέσω το τζαμακι της Spigen ειναι το full cover ε; ωραία!!Ναι η θηκη ειναι τέλεια!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!θα το προτιμήσω μολις βρω ευκαιρία!!!
[/quote]Ωραία!!!Να υποθέσω το τζαμακι της Spigen ειναι το full cover ε; ωραία!!Ναι η θηκη ειναι τέλεια!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!θα το προτιμήσω μολις βρω ευκαιρία!!![/quote]
Θα δώσουνε στο mi 9 update με Dc brightness control αντί για pwm.
Άσε ελπίσουμε ότι θα το δώσουν και στο mi 8 κάποια στιγμή.
τι ειναι αυτο για αναλυσε το στα ελληνικά
Στο Mi 8 χρησιμοποιείται pwm (pulse width modulation) τεχνολογία για να γίνεται dimming στο φωτισμό της οθόνης.
Με update θα ρυθμίζεται η φωτεινότητα με voltage control που είναι καλύτερο και για την οθόνη και για τα μάτια μας.
Υποτίθεται ότι το pwm dimming σε κάποιους ανθρώπους προκαλεί πονοκεφάλους ζαλάδα κλπ και ότι ζεσταίνεται και η οθόνη.
Νταξει αυτά αρκετά θεωρητικά γιατί εγώ προσωπικά δεν έχω νιώσει ζαλάδα με τη χρήση του mi8 σε χαμηλή φωτεινότητα.
Ωραίο θα ειναι το dc αλλα κατσε να δούμε πως θα παει στο miui skin και πως θα το παλέψουν!! @papaflessas ωραία μολις το βρω σε λιγο πιο χαμηλή τιμη το πήρα άμεσα!! Γενικά εχει κάποιος εικόνα για type-c ακουστικά? κάποια εταιρεία να προτείνει?να διαχειρίζεται και κλήσης?εχω δει bleudio και κάποιες άλλες αλλα δεν ξερω εχει κάποιος κάποια ιδέα?
(καλα @papaflessas εχεις κανει πολυ καλη δουλεια με το τζαμακι εκατσε τελεια!!!)
(καλα @papaflessas εχεις κανει πολυ καλη δουλεια με το τζαμακι εκατσε τελεια!!!)
το προσπαθω να είσαι καλά εύκολο είναι θέλει αρκετή υπομονή σταθερό χέρι καθαρό σημείο που θα τοποθέτησης το τζαμακι πολύ καλή καθαριότητα στην οθόνη ι και ενα τρικ για βοηθεια το κινητο να ειναι εντελώς κλειστό για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα δεν ξέρω εαν φαίνεται από τιςς φωτογραφίες είναι λίγο στραβά το τζαμακι άλλα πολυ οριακά
Ανεβαζω ένα όμορφο θέμα παιδιά για όσους είχαν παλιά iPhone... iOS theme
Απο όσα δοκίμασα παίζει καλύτερα από όλα. Θέλει 2 φορές επανεκκίνηση μετά από την εφαρμογή. Την μια σου την ζητάει έτσι κι αλλιώς... Είναι πολύ κοντά και δουλεύει απροβληματιστα. Το κατεβάζεις , μπαίνεις στο theme app της συσκευης και το κάνεις import απο το μενού που εμφανίζει τα ήδη διαθέσιμα θεματα. Έχει κάτω κάτω την επιλογή... Καλοφορετο παιδιά!
Οσο για θήκη έχω πάρει μια από το ali πολυ καλή , προστατεύει τέλεια και είναι από γυαλί πίσω και αναδεικνύει την ομορφιά του τηλεφώνου. Προστατεύει σαν την Spigen και είναι διάφανη πίσω. Φωτό
Οσο για θήκη έχω πάρει μια από το ali πολυ καλή , προστατεύει τέλεια και είναι από γυαλί πίσω και αναδεικνύει την ομορφιά του τηλεφώνου. Προστατεύει σαν την Spigen και είναι διάφανη πίσω. Φωτό