@papaflessas απο θεμα απόκρισης πως πάει το γυαλί??διαβασα αρνητικά για αυτο ρωτάω στειλε αν μπορείς απο που το πηρες η εστω μια φωτο την συσκευασία γιατί θα ανέβει αύριο φίλος και ειναι μια ευκαιρία να το αποκτήσω
Καλησπέρα στην παρέα μας. Απέκτησα πρόσφατα το mi 8 με miui Global 10.2.3.0 stable, Εχω κάνει την Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool , και την κυριακή θα μπορέσω να ξεκλειδώσω. Μετά η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω την Miui XTRV 9.3.14 την δικιά μας ,ποιά είναι?
Καλησπέρα στην παρέα μας. Απέκτησα πρόσφατα το mi 8 με miui Global 10.2.3.0 stable, Εχω κάνει την Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool , και την κυριακή θα μπορέσω να ξεκλειδώσω. Μετά η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω την Miui XTRV 9.3.14 την δικιά μας ,ποιά είναι?
Καλορίζικο δυο ερωτήματα: έκανες έλεγχο του bootloader αν είναι κλειδωμένος ή όχι? Η συσκευή είναι global version, το γράφει στο πλαϊνό με κόκκινα γράμματα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλορίζικο δυο ερωτήματα: έκανες έλεγχο του bootloader αν είναι κλειδωμένος ή όχι? Η συσκευή είναι global version, το γράφει στο πλαϊνό με κόκκινα γράμματα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα. Η συσκευή μου είναι global, και ναι ο bootloader είναι κλειδωμένος, για αυτό και προχώρησα στην διαδικασία αίτησης ξεκλειδώματοσ.
@papaflessas απο θεμα απόκρισης πως πάει το γυαλί??διαβασα αρνητικά για αυτο ρωτάω στειλε αν μπορείς απο που το πηρες η εστω μια φωτο την συσκευασία γιατί θα ανέβει αύριο φίλος και ειναι μια ευκαιρία να το αποκτήσω
Καλησπέρα φίλε μου το τζαμακι το έχω καιρό στο κινητό τοποθετημένο όποτε συσκευασία δεν έχω από skroutz είναι αγορασμενο και δεν το θυμάμαι το μαγαζί μάλλον προχθές
καλό πάντως να αγοράζεις από μαγαζιά που έχουν πολλές αξιολογήσεις και 5αστερια από αφή είναι καλό το τζαμακι και το έχω τώρα περίπου τρεις με τέσσερις μήνες πάνω στο κινητό τώρα παλιότερα κάποιος είχε αναφέρει ότι μπορεί να επηρεάζει τον αισθητήρα που ελέγχει την αυτόματη φωτεινότητα και να μην λειτουργεί σωστά εγώ τόσο καιρό που έχω η αφή είναι πολύ καλή και τέτοιο προβλήμα δεν έχω αντιμετωπίσει αλλά μπορεί να είναι πιθανό σε περίπτωση που δεν τοποθετηθεί σωστά γιατί στο πάνω μέρος που είναι οι αισθητήρες το τζαμακι δεν έχει τρύπες αλλά είναι στην κυριολεξία full screen παρά μόνο για το ακουστικό και έχει ένα μαύρο πλαίσιο γύρο γύρο οπότε θέλει ιδιαίτερη ακρίβεια στην τοποθέτηση
Καλησπέρα στην παρέα. Μια απορία.
Εχω συνδέση σε mi8 ενα ρολόι gear s3 και ενα ζευγάρι hands-free Bluetooth.
Eγκατεστημένη ρομ ειναι η XTRV Beta 9.3.7 αν και δεν μομιζω να εχει ιδιαίτερη σημασία η έκδοση.
Η απορία μου είναι σχετικά με την εναλλαγή των Bluetooth συσκευών σε κληση.
Οταν ειμαι σε τηλεφωνική κλήση υπάρχουν φορές που πρέπει να αλλάξω απο το hands free στο ακουστικό του τηλεφώνου και ξανά πισω στο hands free.
Πατάω λοιπόν πανω στο εικονίδιο που ειναι σαν αυτί (κατω αριστερά) και εμφανίζονατι τρεις επιλογές...ακουστικό, μεγάφωνο και Bluetooth.
Οταν επιλέξω λοιπόν το Bluetooth αντι να πάει ξανά στο hand free πηγαίνει στο ρολόι η κληση.
Δοκίμασα τις Pixel Experience ROM και Pixel 3 ROM για να δω τι γίνεται και σε αυτές υπάρχουν οι συσκευές Bluetooth ξεχωριστά με τα ονόματά τους.Οπότε ετσι μπορέις να διαλέξεις σε ποια θα στείλεις τον ήχο. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να γίνεται στην miui;