Καλημέρα παιδιά, είμαι με την rom 8.10.25beta και θέλω να αναβαθμίσω την rom σε κάποια τελευταία οπού να έχει τα ελληνικά που θέλω και αν γίνετε και ΟΤΑ ανάβαθης να μην ασχολούμαι με εγκατάστασης συνέχεια ( έχω μήνη και πίσω στης rom) ποια να βάλω να μην έχω θέματα και με Anti-Rollback ?
Καλημέρα!!Πηρα ενα καλώδιο blitzwolf BW-TC14 USB TYPE-C για το qc φορτιστή του mi8 και θελω να δω αν ειναι συμβατό και δεν εχει θέμα...Ειδα ενα βίντεο στο YouTube και δείχνει της συμβατότητες του καλωδίου σε qc 3.0 και σε ποια voltages δουλεύει..Ο φορτιστής εχει επανω 5v 2.5A/9v 2A/12v 1.5amp και το παιδι που έκανε το τεστ λεει τα υποστηριζόμενα voltages ειναι 4-6.5v επειδή δεν το καταλαβαίνω είναι οκ?
Βάζεις ότι θες τότε.
Είτε
1. Αναβαθμίζεις μέσω updater στην τελευταία global dev.
2. Mi flash , fastboot stable rom , fastboot mode για την τελευταία global stable.
(Με clean all, όχι clean all and lock, για να μην κλειδώσει ο bootloader και πέσεις σε bootloop.)
3. Περνάς twrp και μέσα από αυτό περνάς xtrv dev ή stable recovery custom zip μετά από factory reset. Format data , reboot.
Στην πρώτη και στην δεύτερη περίπτωση πας σε arb μεγαλύτερο της τωρινής ρομ που έχεις.
Στην περίπτωση των xtrv Roms πάλι δεν έχεις πρόβλημα με arb.
Με το που επιλέγω το αρχείο για αναβάθμιση μου βγάζει αυτό! Έχει σημασία που πρέπει να είναι το zip? Το δοκίμασα και χύμα και στις λήψεις! ZIP δοκίμασα από 2 διαφορετικά λινκ που έδωσαν τα παιδιά παραπάνω