Λες?? Ελεγα να κανω μια αναβάθμιση !! Αλλα αν ειναι να εχω προβλήματα το αφηνω ως εχει!!!
Κάνε αλλαγή όταν κάτι δεν θα σου αρέσει-ενοχλεί...μέχρι τότε...ότι δουλεύει καλά μην το σκαλίζεις λένε...
@NasDriver καλημερα.......ειπαμε δεν το σκαλιζεις εκτος και αν ακουσεις αυτην την ρημαδα την φωνη που σου λεει "πειραξε το πειραξε το......." και εγω την ακουω τακτικαααα!!!
Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει: Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
Μη περιμένεις να ακούσεις ένταση όπως το ηχείο. Βάλε το αυτί στο ακουστικό και πες αν ακούγεται κάτι. Και dipper και perseus δουλεύει κανονικά που το έχω περάσει
Καλησπέρα,
έχει γίνει αναφορά σε posts πιο πριν σχετικά με τα gmail notifications!
Αν και κάτοχος Omega,μου παρουσιάστηκε (ξαφνικά θα έλεγα σε μένα) όταν ήμουν στο χωριό και με οποιοδήποτε ρύθμιση και να έχω κάνει, πλέον αναγκάζομαι ή να μπω εγώ στην εφαρμογή ή ορισμένες φορές που το χρησιμοποιώ για σβήσιμο, μέσω browser!
Υ.Γ Διαβάζοντας εδώ τις αναφορές υποπτεύομαι μήπως ήταν και αναφορά της Google που πριν καιρό ειδοποιούσε για αλλαγές στην privacy (και φυσικά είχα πατήσει dismiss )
Υ.Γ.2 Μάλλον δεν υπάρχει λύση ε...................!