Έχω ήδη τα animations στο 0.5 , υπάρχει lag όχι καθυστέρηση.επισης μόνο το alpha wallet έχω και δουλεύει κανονικά .
Έχει παρατηρήσει κανείς αυτό με το πληκτρολόγιο;
Καλησπερα σε ολα τα παιδια, εχω στην κατοχη μου το Mi 8 πλεον και εχω ξεκλειδωτο bootloader, χτυπαω fastboot getvar anti και μου βγαζει anti: 1, τι σημαινει; παντου βλεπω αναφορες στο 3 και 4!
Έχουμε κάποια ανακοίνωση για το πότε θα σταματήσουν οι beta miui 10 και θα ξεκινήσουν οι miui 11? Ρωτάω για να κρατήσουμε την καλύτερη οταν είναι! Επίσης στην 9.5.9 ειδα βελτίωση στο focus της κάμερας ειναι λίγο πιο άμεσο η μου φαίνεται?
Είναι νωρίς ακόμη. Πιστεύω μέχρι Ιούνιο (μέσα) θα δίνουν rom με Miui 10. Μετά θα σταματήσουν οι beta θα δώσουν κάποιες stable με παράλληλη ανάπτυξη του Miui 11. Κάπου στο πρώτο 10 ήμερο Αυγούστου θα δοθούν οι πρώτες beta rom.
Είναι νωρίς ακόμη. Πιστεύω μέχρι Ιούνιο (μέσα) θα δίνουν rom με Miui 10. Μετά θα σταματήσουν οι beta θα δώσουν κάποιες stable με παράλληλη ανάπτυξη του Miui 11. Κάπου στο πρώτο 10 ήμερο Αυγούστου θα δοθούν οι πρώτες beta rom.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και βάλε. Εγώ θα έλεγα Σεπτέμβριο να είσαι μέσα. Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία.
Τα Mi9, Mi8, Mux2s, Mix3 με τις παραλλαγές τους θα είναι στην πρώτη παρτίδα. Δεύτερη τα Mi6, Redmi Note 5,6,7 και τρίτη παρτίδα τα σκέτα redmi 5,6,7.
Ας αργήσουν Κώστα αρκεί να κάνουν δουλειά καλή.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά τα πάνε στις πρώτες εκδόσεις πάντα. Το νέο OS είναι σχεδόν πάντα πολυβόλο. Μετά αρχίζουν το...bloat και αρχίζεις και χάνεις SOT και σιγά σιγά τα αυγά και τα πασχάλια. ΒΕΒΑΙΑ για να λέμε και την αλήθεια, ΚΑΜΙΑ σχέση οι ROMS τους με κάτι stock τύπου Samsung ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Το γεγονός ότι σε αφήνουν ακόμα να ελέγχεις πλήρως τα permissions καθώς και το auto-start είναι μεγάλο plus για το MIUI. Γι' αυτό και οι περισσότεροι το προτιμούμε...πάντα φυσικά μαζί με τα...απαραίτητα tweaks και ότι άλλο...μας κατέβει στο κεφάλι να φτιάξουμε γι' αυτό
Σχετικά με το SOT πιστεύω ότι είναι θύμα των χαρακτηριστικών που δίνονται σταδιακά (είναι η φιλοσοφία της xiaomi). Στα νεότερα soc βλέπουμε να έχουμε μικρές απώλειες ενω στα παλιά μας πιάνει τρόμος. Όσο για τα υπόλοιπα που αναφερεις με την πάροδο του χρόνου η google θα απαιτήσει να σταματήσουν.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk