Στο dark mode του κινητού στην κουρτίνα των ειδοποιήσεων δεν φαίνονται τα γράμματα γιατί είναι μαύρα. Ούτε στη μικρή μπαρίτσα που βγαίνει όταν θες να κάνεις αντιγραφή επικόλληση φαίνονται τα γράμματα αφού είναι μαύρα. υπάρχει τρόπος ώστε τα μαύρα γράμματα να γίνουν άσπρα ώστε να υπάρχει μία αντίθεση ;
εχω την Xtrv
Στο dark mode του κινητού στην κουρτίνα των ειδοποιήσεων δεν φαίνονται τα γράμματα γιατί είναι μαύρα. Ούτε στη μικρή μπαρίτσα που βγαίνει όταν θες να κάνεις αντιγραφή επικόλληση φαίνονται τα γράμματα αφού είναι μαύρα. υπάρχει τρόπος ώστε τα μαύρα γράμματα να γίνουν άσπρα ώστε να υπάρχει μία αντίθεση ;
εχω την Xtrv
Μήπως έχεις βάλει κάποιο άλλο θέμα εκτός από το Default και σου χαλάει τον χρωματισμό των Fonts στην κουρτίνα ειδοποιήσεων ?
Μια ερωτηση και απο εμενα.Γιατι οταν μιλαω στο κινητο με bluetooth ,οταν παταω το power για να σβησει η οθονη αυτη ξανανοίξει σχεδόν κατευθείαν???
Μου διαφεύγει κάποια ρύθμιση??
εχω την Xtrv
Και εγώ το ίδιο θέμα έχω στην xtrv, μονο όμως όταν αναπτύσσω μεμονωμένη ειδοποίηση, πχ του Gmail.
Επίσης, το μόνιμο πρόβλημα με όλες τις MIUI based ROMs: τη χαμηλή ρύθμιση της αυτόματης φωτεινότητας. Μακάρι να φτιαχνόταν κάποτε αυτό: είναι εκνευριστικό να αναπροσαρμόζεις συνέχεια τη φωτεινότητα.
Καλημέρα γενικός η αυτόματη φωτεινότητα δεν λειτουργεί σωστά κάποιες φορές όταν παίζεις χαμηλώνει τον φωτισμό από μόνο του όταν πας να βγάλεις φωτογραφίες κάποιες φορές η οθόνη έχει χαμηλό φωτισμό και να είσαι έξω στην φύση με ήλιο και να μην βλέπεις τίποτα και γενικός εάν δεν ανοίξεις την κουρτίνα κάποιες φορές η φωτεινότητα δεν προσαρμόζεται μόνη τής
Καλημέρα γενικός η αυτόματη φωτεινότητα δεν λειτουργεί σωστά κάποιες φορές όταν παίζεις χαμηλώνει τον φωτισμό από μόνο του όταν πας να βγάλεις φωτογραφίες κάποιες φορές η οθόνη έχει χαμηλό φωτισμό και να είσαι έξω στην φύση με ήλιο και να μην βλέπεις τίποτα και γενικός εάν δεν ανοίξεις την κουρτίνα κάποιες φορές η φωτεινότητα δεν προσαρμόζεται μόνη τής
καλημερα εφτιαξα ενα thread στο νεο φορουμ της xiaomi και τους κραζω για τα πορβληματα τησ συσκευης εαν θελετε μπορειτε να υποστηρίξετε αυτί την προσπάθεια mi 8 problems