Havoc ROM είναι αρκετά παραμετροποιησημη με σχετικά συχνές επιδιορθωσεις.
RR και Revenge os και αυτές με αρκετές δυνατότητες να τις φέρουμε στα μέτρα μας αλλά όχι όσο η Havoc. H Havoc είναι πραγματικά παιδική χαρά.
Pixel experience, είναι αυτό που λέει, σου μεταφέρει την Pixel εμπειρία στο τηλέφωνο σου με απλότητα χωρίς πολλά πολλά
Pixel 3 ROM είναι Pixel port από το 3 XL, σταθερή, γρήγορη. Δεν λειτουργούν τα IR Face unlock και το tele lens x2 στην κάμερα μιας και η Pixel συσκευή δεν τα έχει.
Όλες έχουν τα συν και τα πλην.
Είμαι τις άποψης ότι για να καταλήξεις κάπου πρέπει να δοκιμάσεις, όλα είναι καθαρά το τι ζητάει ο καθένας μας.
Στάλθηκε από το Pixel 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να σαι καλά σευχαριστω για τις πληροφορίες.
Για την havoc για να την περάσουμε από xtrv χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο η απλά κάνουμε όλα τα wipe και format και μετά την περνάμε?
Διάβασε τι οδηγίες εγκατάστασης δίνει ο δημιουργός στη σελίδα που θα τη κατεβάσεις καλλίτερα. Να είσαι σίγουρος...
Να δεις ποια προϋποθέτει για βάση και πώς τη περνάς... Και τι twrp θέλει βέβαια...
Να σαι καλά σευχαριστω για τις πληροφορίες.
Για την havoc για να την περάσουμε από xtrv χρειάζεται κάτι συγκεκριμένο η απλά κάνουμε όλα τα wipe και format και μετά την περνάμε?
Όπως λέει και ο amavroudis το καλύτερο είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες του δημιουργού.
Τα βήματα που ακολουθώ από rom σε rom είναι:
Wipe - Format Data - yes
και από Advanced Wipe επιλέγω Dalvik - Data - Internal Storage - Cache - System
και ύστερα
Reboot Recovery
Copy το zip file και flash από twrp.
καλησπέρα παιδιά,
πήρα το Mi8 σήμερα και θα ήθελα να κάνω root αρχικά και μετά από καιρό ίσως να βάλω custom rom. Το μόνο που με φοβίζει είναι το Anti Rollback. Διάβασα το
και προέκυψαν κάποιες απορίες.
1. Έστω ότι θέλω να κανω unlock τον bootloader... Εγώ θα έκανα boot σε fastboot mode, χρηση mi unlock και μετα flash twrp.img από την επίσημη ιστοσελίδα.
Αλλάζει κάτι εδώ;
2. Έστω ότι θέλω να περάσω custom ROM... Μετά από την πρώτη διαδικασία, απλά θα φλασάρω από το twrp το zip της custom rom, σωστά;
3. Έστω ότι θέλω να περάσω MIUI ROM... Μετά την πρώτη διαδικασία, απλά θα ελέγξω με τον κειμενογράφο το flash-all.bat και με βάσει αυτό, προχωράω;
Παραθέτω κάποια screenshots για να σας διευκολύνω.
Ευχαριστώ