Μη περάσεις παλιότερη από τη κινεζική βέβαια!
Τσεκαρε βέβαια και το arb level και ενημερωσου αυτή που θα περάσεις τι έχει...
Και μη κλειδώσεις επειδή θα το πάρεις στο χέρι.
Και κάποια στιγμή αν κλειδώσει μόνο του θέλει πάλι ξεκλείδωμα για να ανοίξει πάλι...
Μπορεί να μου πει κανείς αν υπάρχει κάποιο κόλπο, που να βλέπουμε αν δουλεύει σωστά ο αισθητήρας που σβήνει η οθόνη κατά την κλήση;
Είχα και tempered glass, το οποίο το έβγαλα και έχω πάλι θέμα
Settings => About phone=> kernel , πάτα 7 φορές να μπεις cit , proximity sensor , βάλε το δάκτυλο ψιλά δίπλα στην selfie και κάλυψε το proximity , εάν βγάλει pass , δουλεύει σωστά , αλλιώς μπορεί να χρειαστεί calibration.
Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας, κάνω την διαδικασία που λέτε και με το που βάζω το δάχτυλο γίνετε μπλε το pass, μετά πρέπει να πατήσω πάνω στο pass;
Εντελώς τυχαία δεν σβήνει η οθόνη όταν έχω κάποια κλήση, έχω κάνει 2-3 reboot αλλά πάλι τίποτα, έβγαλα και το τζαμακι πάλι τα ίδια, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω
Μετά απο update σε miui 11.0.3 όταν το τηλ είναι σε αδράνεια για περίπου 2-3 ωρες ενώ έχω ανοιχτά δεδομένα δε μου έρχονται ειδοποιήσεις απο whatsapp messenger viber, ακόμα κ όταν προσπαθώ μεσω browser να ανοίξω κάποια σελίδα δείχνει οτι φορτώνει αλλά δε την ανοίγει ποτέ, βάζοντας το σε λειτουργία πτήσης κ μετά πάλι στο κανονικό έρχονται όλα μαζεμένα.
Συμβαίνει κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλον??