Αυτή τη ρομ την έχει και εδώ αλλά λέει ότι είναι miui 10.Θα δοκιμάσω από τον updater.Πιστεύω θα κάνω δουλεία.Ευχαριστώ για την βοήθεια. Το anti-rollback της συσκευής μου είναι 1(ένα) οπότε δεν νομίζω ότι πρέπει να το ψάξω.
Κάνε και ένα backup γιατί θα κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Δεν θα κάνει μόνο επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων , καθαρή εγκατάσταση θα κάνει ,άρα τα χάνει τα πάντα όλα , χωρίς backup, δηλαδή και το internal storage πάει περίπατο , που σε περίπτωση factory reset θα έμενε ανέπαφο.
Εάν εννοούσες βέβαια μόνο στο ξεκλείδωμα , ναι θα γίνει αυτόματα fr.
Μόλις ολοκλήρωσα την αναβάθμιση και κάνω επαναφορά το back up.Το γράφω αν κάποιος έχει την dev να μην περιμένει για να ξεκλειδώσει τον bootloader για να φλασάρει με το mi flash. Η δουλειά μπορεί να γίνει και από την αναβάθμιση,απλά προσοχή, όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω πάρτε back up γιατί θα τα χάσετε όλα. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!
Πώς μπορώ να επιλέξω τα default apps στο miui 11? Συγκεκριμένα από σήμερα βλέπω ότι όταν ανοίγω πχ λινκ από εμειλ ανοίγει στον σάπιοbrowser της xiaomi και όχι στον Chrome. Μάλλον κάνανε κάποιο update στον browser τους. Στο miui 10 υπήρχε επιλογή να ρυθμίσεις τα defaults αλλά δεν το βρίσκω στην τελευταία έκδοση.
Έχω miui 11.0.4.0 αγγλοκινεζικη stable.
Thanks.