Ίσως να διορθωθεί σε επόμενη έκδοση.. αλλά στα μηνύματα εκείνα που δεν είχαν διαβαστεί (είχαν μια έγχρωμη κουκκίδα) αν το μήνυμα (χωρίς να το ανοίξεις) το έσερνες δεξιά το "χρέωνε" ως διαβασμένο.. πλέον ούτε στην 1η έκδοση αλλά ούτε και τώρα στην 2η έκδοση συμβαίνει αυτό.. (δεν ξέρω αν καταργήθηκε γενικά) αλλά στην miui 11 δούλευε κανονικά..
Καλησπέρα σε όλους, έχω φίλο με official stable 11.0.4.0
Μου παραπονιέται ότι μετά την τελευταία αναβάθμιση κολλάει στην εναλλαγή κλήσεων (όταν μιλάς με κάποιον και απαντάς σε δεύτερη κλήση). Μαυρίζει οθόνη και δεν αποκρίνεται. Τρώει και κάτι κολλήματα μου λέει αλλα δεν έδωσε λεπτομέρειες. Το έχει αντιμετωπίσει άλλος; Είναι bug της rom ή διορθώνεται;
Συνδέω το κινητό με Bluetooth headset plantronic m70 αλλά και με το m55 , υπάρχει θέμα και με τα δύο, ενώ δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο όταν δέχομαι κλήση δεν ακούγεται από αυτό ο συνομιλητής αλλά από το κινητό, αυτό δεν συμβαίνει πάντα αλλά τις περισσότερες φορές, υπάρχει λύση;
Την ώρα που χτυπάει στο dialer κάτω αριστερά σου εμφανίζει που θα προωθήσει τον ήχο.
Αν δεν είναι στο bt default, βάλε τοια φορά και μετά θα παραμείνει εκεί.
Έχω global version Mi8 με τελευταίο update αυτό που ήρθε στις αρχές Νοέμβρη.
MIUI Global 11.0.6 | Stable 11.0.6.0 (PEAMIXM)
Android Version -> 9 PKQ1 180729.001
Android Security Patch Level -> 2019-10-01
Θέλω να ξεκινήσω να ξεκλειδώσω τον BL αρχικά και να rootάρω για να έχω titanium backup (το βασικότερο), αλλά θέλω να μπορώ να τρέχω και το bank app.
Μπορώ πλέον με τη διακοπή του MagisK ή δεν επηρεάζεται η έκδοσή μου;
* Μ' ενδιαφέρει όμως να ξέρω στα σίγουρα αν θα διαγραφούν τα δεδομένα της συσκευής (reset). Αυτά που έχω αποθηκεύσει εγώ, photo, video, mp3, downloads, αλλά και οι εφαρμογές με τις ρυθμίσεις τους, στην περίπτωση που: 1) ξεκλειδώσω και 2) αναβαθμίσω OTA στην τελευταία ενημέρωση που έχει έρθει.
Αρχικά ας κρατήσω την official και στο άμεσο μέλλον βλέποντας και κάνοντας. Ας κάνω το 1ο βήμα πρώτα.
πρόσφατα πήρα το συγκεκριμένο τηλέφωνο από skroutzομάγαζο. Αν κατάλαβα καλά από κάτι εφαρμογές που είχε, η rom του πρέπει να έχει κάποια σχέση με την Ιταλική ΤΙΜ. Δεν θυμάμαι τι είχε όταν το πήρα, γιατί έκανα αμέσως update, τώρα πάντως έχει αυτά.
Έχω 2-3 ερωτήσεις (αν διαβάζει ακόμη κανείς αυτό το νήμα).
1) Τελικά αυτό το τηλέφωνο πήρε Android 10;
2) Άλλο update δεν κάνει. Πήγα να βάλω την miui_MI8Global_V11.0.4.0.QEAMIXM_5e74c6110e_10.0, αλλά μου λέει:
Τι διαφορά τελικά έχει αυτό το τηλέφωνο από κάποιο που είναι εισαγωγή της Infoquest;
Η σημαντικότερη και μοναδικη διαφορά ενός Global Version από τις εισαγωγες τις επίσημες είναι ότι δεν συμπεριλαμβάνεται το ΙΜΕΙ του στις λίστες των επισήμων εισαγωγών και δε σε καλύπτει η διετής εγγύηση...