Καλησπέρα σε ολους!
Ειμαι με developer miui 12 rom και παρατηρησα οτι το σημα μου ειναι οτι χειροτερο μπορουσε να συμβει ενω πριν τη μεταβαση σε 12 δεν ειχα κανενα προβλημα..
Μπορω να γυρισω πισω σε stable rom η θα εχω προβλημα??
Σας ευχαριστω πολυ!
Η μετάβαση από Developer σε Stable και το ανάστροφο προϋποθέτει Factory Reset με ότι αυτό συνεπάγεται....
Δεν με ενοχλεί στην παρουσα το factory reset καθολου..
Δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα οταν ημουν σε miui 11 οποτε θα επιστρέψω παλι εκει..
Σε ευχαριστώ πολυ για το χρονο σου!!!
και με πετάει έξω από το fastboot με ένα μικροσκοπικό μύνημα πάνω αριστερά δίπλα στο notch "any key to shutdown" Υποθέτω ότι εννοεί "Press any key to shutdown" αλλά το Press δεν χωράει.Ταυτόχρονα το τηλέφωνο εξαφανίζεται από τον device manager. Υπάρχει περίπτωση κάτι να μην πηγαίνει καλά και να έχω πρόβλημα με το ξεκλείδωμα;
Τελικά βρήκα άκρη. Μάλλον οι drivers έχουν πάψει να λειτουργούν σωστά στις τελευταίες εκδόσεις των windows 10. Δοκίμασα και σε άλλους 2 υπολογιστές που είχαν και usb2, αλλά πάλι με 10άρια στην τελευταία έκδοση και τίποτα. Τελικά ξέθαψα ένα παλιό laptop το οποίο είχα αποσύρει το 2017 με windows 7 και μόνο με usb2 ports. Μου έφαγε κανά 4ωρο μέχρι να το πείσω να δουλέψει (το laptop), αλλά από τη στιγμή που δούλεψε όλα πήγαν ρολόι.
Καλησπέρα παιδια!! Εγινε λοιπον η μεταβαση μετα απο παρα πολυ καιρο απο 9.7.6.0 στην ελληνική XTVR 20.7.2
Θελω να ρωτησω 2 πράγματα!! μου εβγαλε ενημερωση σημερα XTVR 20.7.16. την κανω κανονικα???
και δευτερον θελω να ενεργοποιήσω το volte και το vowifi.
εβαλα την καρτα μου σε ένα άλλο κινητο και την ενεργοποίησα την υπηρεσια (Cosmote).
απλα στις ρυθμίσεις δεν μου εμφανίζει κάτι. τι πρεπει να κάνω??
Μια ερώτηση... Πως μπορώ να αποθηκεύσω τις επαφές μου στο τηλέφωνο μου(mi 8 +miui 12. 1).Πηρα το smart watch huawei gt2e και αν δεν είναι αποθηκευμενες οι επαφές στο τηλέφωνο δεν μου εμφανίζεται η αναγνώριση κλήσεων στο ρολοι. Την βοήθεια σας
Κάνε export all contacts to storage και βγες από google, mi accounts.
Κάνε import from storage και στις επαφές βάλε απλά να σου δείχνει μόνο local contacts.
Μετά αν θέλεις μπορείς να συνδεθείς πάλι σε google, mi accounts...