Για να περάσω την Global Stable V12.0.1.0.QEAMIXM (Recovery ROM) μπαίνω σε TWRP και κάνω Factory Reset και μετά εγκατάσταση? Είναι εντάξει έτσι ή χρειάζεται άλλη διαδικασία?
Τώρα έχω την τελευταία miui 12 Developer XTRV 20.9.4 Beta
Για να περάσω την Global Stable V12.0.1.0.QEAMIXM (Recovery ROM) μπαίνω σε TWRP και κάνω Factory Reset και μετά εγκατάσταση? Είναι εντάξει έτσι ή χρειάζεται άλλη διαδικασία?
Μάλλον δεν θα αποφύγεις το Format Data για να μην έχεις προβλήματα.
Αυτό σημαίνει ότι θα χάσεις τα πάντα που έχεις στην συσκευή σου, και καλό είναι πριν προχωρήσεις να πάρεις τα αρχεία που χρειάζεσαι στο PC σου.
Έβαλα την πρόσφατη stable global miui 12 rom ωστόσο δεν με αφήνει να αλλάξω περιοχή πέραν από την προκαθορισμένη. Bug ή είναι κάτι άλλο; Την έκανα εγκατάσταση από recovery μετά από format data και factory reset.
Επίσης δεν βρίσκω πουθενά το ξεκλείδωμα με πρόσωπο.
Μάλλον δεν θα αποφύγεις το Format Data για να μην έχεις προβλήματα.Αυτό σημαίνει ότι θα χάσεις τα πάντα που έχεις στην συσκευή σου, και καλό είναι πριν προχωρήσεις να πάρεις τα αρχεία που χρειάζεσαι στο PC σου.
Για να πάω τώρα από την V.12.0.1.0 QEAMIXM (Recovery) στην τελευταία miui 11 (την V.11.0.5.0 QEAMIXM Recovery) με εγκατάσταση από TWRP χρειάζεται πάλι Format Data ή ένα Factory Reset είναι αρκετό? Το λέω μήπως μου έρθει με OTA η τελική V.12.0.1.0 και διορθωθούν τα θέματα που αναφέρω παραπάνω..