Δεν έχει νεότερη dev. Και δε θα βγει άλλη πια...
Πρέπει να δεις ποια stable θα είναι νεότερη από τη dev που έχεις ήδη...
Δύσκολη ερώτηση αυτή, δε ξέρω πότε η μελλοντική stable θα προσπεράσει τη dev της συσκευής σου...
Βασιλα δε χρειάζεται η παράθεση σου. Γράφεις από κάτω μου ακριβώς.
Σβήσε τη αν μπορείς, δε φαίνεται ωραία...
Το αν θα αρκεί να είναι miui12 δεν είναι σίγουρο.
Νομίζω ότι θέλει πολλά περισσότερο, μια και η dev είναι αρκετά μπροστά από τις stable...
Δεν σου έχω απάντηση. Εγώ μένω με τη dev...
Καλημέρα.. δλδ η stable XTRV 12.0.3 αν και νεότερη (σε ημερομηνία έκδοσης) δεν έχει τις "δυνατότητες" (αν το λέω και σωστά) της παλαιότερης σε έκδοση ΧΤRV dev 20.9.4 που αναφέρεται πιο πάνω?
Στις developer δοκιμάζονται πραγματακια τα οποία προσθέτονται αργότερα στις stable.
Όλα αυτά εξαρτώνται από το source, πώς οι Κινέζοι δηλαδή τα προσθέτουν στις εκδόσεις τους. Δε το κάνουμε εμείς εδώ...
Οπότε απλά πας με το changelog και προσπαθείς να καταλάβεις τι παίζει...
παιδια καλησπερα ηθελα να ρβτησβ το εξεις πεζει να εχει κανεις ενα αντιγραφο απο την συσκευη του mi8 global 6 64 qcn επειδη εκανα πατατα και το χρειαζομαι για να το επεξεργαστο και να επαναφερο το moden του κινητου???
Καλησπέρα παιδιά, επειδή για αρκετό καιρό δεν παρακολουθούσα, έχει βγει πιο νέα έκδοση στην beta από την 12.1 (20.9.4) ή όχι; Αν δεν υπάρχει νεότερη, θα προτείνατε να μείνω σε αυτήν ή να βάλω την stable που βγήκε τώρα;
Υπάρχει port εδώ: Telegram: Contact @miuitrofficial
Έστειλα μήνυμα εδώ μήπως και γίνει τίποτα από ελληνικής πλευράς αλλά ή δε διάβασε κανένας τα μηνύματα μου ή ίσως δεν υπάρχει ο χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο.
Έστειλα μήνυμα εδώ μήπως και γίνει τίποτα από ελληνικής πλευράς αλλά ή δε διάβασε κανένας τα μηνύματα μου ή ίσως δεν υπάρχει ο χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο.
Την δήλωση που έχει κάνει ο Τούρκος Developer την είδες ?
>> It is forbidden to share in any forum without permission! <<