Να ρωτήσω , δεν με αφήνει να το κάνω εγκατάσταση και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση από unofficial channels. Κάπου είχα δει νομίζω τον τρόπο να το παρακάμψεις αλλά δεν το βρίσκω τώρα ....
Πώς μπορεί να γίνει η εγκατάσταση;
Ευχαριστώ!
με τη global fastboot miui.com από miflash clean n lock κλειδώνει ο bl ή έχει brick τίποτα με τα ARB?
Το θεμα ειναι να μην ειναι china το κινητο κ να πας να κλειδωσεις με global rom... Εκει θα το brickareis. Καλο ειναι να περασεις fastboot κ αμεσως μεσω adb να δωσεις εντολη fastboot oem lock για να κλειδωσει. Να εισαι σιγουρος οτι εχει περασει απροβληματιστα η ρομ
Γιατί αυτό το κόλλημα με το κλείδωμα του bootloader. Εάν είναι China Version το κινητό με πέρασμα global rom είται με clean all and lock , είτε με fastboot oem lock το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει , δηλαδή το brickάρισμα του κινητού διότι δεν είναι κατασκευασμένο με bootloader για να παίζει με global rom εννοείται το αντιστρόφος ανάλογο ισχύει για global locked bootloader με China rom.
Γενικα το ξεκλειδωμα δεν σε αφηνει να λειτουργεις το nfc κατι που για εμενα πλέον ειναι απο τα πιο σημαντικα γιατί το 98% των πληρωμων τις κανω με το κινητο. Τις καρτες τις εχω παρατημενες πλεον. Οποτε αυτη η λειτουργια παει περιπατο... Ειναι αναλογα τι θελει ο καθενας