Κάποιος φούρνος γκρεμίστηκε... βγήκε νέα ROM για το κινητό μας...
Δεν έχεις άδικο, η αγαπημένη μας Xiaomi έχει ήδη εγκαταλείψει προ πολλού την ναυαρχίδα του 2018!!!
2 Χρόνια μετά και το τηλέφωνο δεν έχει καν χρονοδιάγραμμα για το 12.5 update...
Ποτέ ξανά Xiaomi για έμενα σε ναυαρχίδα, μέχρι mid-range και καλά είναι διότι δίχως updates δεν υπάρχει λόγος για να τα σκας στην XIaomi, Oneplus το επόμενο στάδιο!
Καλησπέρα. Κανένα καλό φορτιστή? Σε έναν φορτιστή φίλου μου που το εβαλα, εβγαλε 2 σηματα κεραυνου και φορτισε πιο γρηγορα. Εγω εχω τον κλάσικο 5V 2A που ειχε οταν το πηρα αλλά βγαζει ενα σήματακι κεραυνου οταν το φορτίζω. Εχω δει καποιους με 35€ αλλα ειναι πολυ ακριβοι. Θα ηθελα να παρω εναν που να εχει και καλωδιο και να το φορτίζει και γργοηρα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλησπέρα. Κανένα καλό φορτιστή? Σε έναν φορτιστή φίλου μου που το εβαλα, εβγαλε 2 σηματα κεραυνου και φορτισε πιο γρηγορα. Εγω εχω τον κλάσικο 5V 2A που ειχε οταν το πηρα αλλά βγαζει ενα σήματακι κεραυνου οταν το φορτίζω. Εχω δει καποιους με 35€ αλλα ειναι πολυ ακριβοι. Θα ηθελα να παρω εναν που να εχει και καλωδιο και να το φορτίζει και γργοηρα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Ο δικός του φορτιστής είναι quick charger κοίτα εάν έχεις αλλάξει το καλώδιο και γι αυτό δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση!
Καλησπέρα στην ομάδα. Έχει αλλάξει κανένας μπαταρία να μας υποδείξει κάποια αξιόπιστη γιατί σιγά σιγά η συσκευή κλείνει 3ετια και τα φτύνει .... Παρεπιπτόντως κάπου διάβασα ότι επίσημα θα βγει και το miui 12.5 και για μας οπότε αξίζει να μείνουμε ακόμα με το mi8
δοκίμασε κανείς συγκεκριμένη global fastboot rom που να κλείδωσε bl ? έβαλα miflash τις 12,0, qeamixm και δε βρίσκει το lock,bat μένει στον bootloader.. θέλει προηγούμενη έκδοση;