Βάζεις την συσκευή σου σε Fastboot Mode και την συνδέεις στο PC σου
Τρέχεις το windows_first_install_with_data_format.bat για να γίνει το Flash
Για να γίνει το επόμενο Update όταν γίνει διαθέσιμο, τρέχεις το windows_fastboot_update_rom.bat
Όπως καταλαβαίνεις αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται καθόλου το TWRP Recovery για να βάλεις την Ελληνική XTRV ROM
Μέσα στο Zip της FASTBOOT το οποίο και θα κάνεις extract στο PC σου είναι όλα τα αρχεία που χρειάζεται - και το Fastboot Command Tool.
Εσύ θα τρέξεις την πρώτη φορά από το Command prompt των Windows το BAT αρχείο με το όνομα windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat
Θα κάνει το Flash αυτόματα...
Στο επόμενο Update θα τρέξεις το αρχείο με το όνομα windows_fastboot_update_rom.bat και θα σου κάνει απλά Update χωρίς να σου διαγράψει όλα τα αρχεία από την αρχή.
Καλησπέρα παιδιά. Κατέβασα το unlock, βλέπει και το κινητό ο υπολογιστής. Μου αναφέρει ότι θα διαγραφούν τα δεδομένα με το unlock. Θα ήθελα να ρωτήσω το unlock γίνεται κατευθείαν ή χρειάζεται να περενω μέρες? Όταν θα κάνω το unlock, χωρίς να περάσω κάποιο καινούριο firmware, χάνω κάτι, για παράδειγμα θα δουλεύει η πληρωμή μέσω nfc της Πειραιώς? Κάποιος προγράμματα δεν θα λειτουργούν επειδή θα είναι ξεκλειδωτο το bootloader? Επίσης τις ίδιες ερωτήσεις έχω και σε περίπτωση που προχωρήσει στην εγκατάσταση της xtrv rom. Επίσης όταν περαστεί η xtrv rom μπορώ να ξανακλειδώσω το bootloader? Σε περίπτωση που βγει η official global stable 12.5.2.0, θα μπορώ να λάβω μέσω του updater την official έκδοση και να την περάσω πάνω στην xtrv rom με ξεκλειδωτο booloader? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, ξέρω ρωτάω πολλά, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος μην κάνω κάποιο λάθος. Είχα κάνει και μια ερώτηση αν μας προσφέρει κάτι η 12.5.2.0 china stablextrv σε σχέση με την 12.0.3.0 global stable, αν είναι να μη μπω στη διαδικασία. Κυρίως με αυτά που λένε ότι ίσως έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Αυτή τη στιγμή μου βγάζει περίπου 3.5-4 ώρες οθόνης χωρίς παιχνίδια και κυρίως wifi. Φοβάμαι γενικότερα ότι το έχουν παρατήσει οι περισσότεροι το mi 8, αλλά εγώ δεν μπορώ να ξεκολλήσω, και κυρίως λόγω κάμερας και επιδόσεων.
Θα σε δώσει 360 ώρες αναμονής. Όταν προχωρήσεις θα γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τώρα όσο αφορά της τράπεζες αν περάσεις την china rom δεν ξέρω την απάντηση. Αν τώρα περάσεις την fastboot romxtrv που βασίζεται σε source china, eu rom λέω ναι αλλά ας σε πει καλύτερα ο admin του forum.
Στάλθηκε από το IN2025 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σευχαριστώ φίλε. Διαβάζω ότι πριν το πάτημα του unlock, πρέπει να μπω και στις επιλογές προγραμματιστών και να προσθέσω το mi account και κινητό τηλ στην κατάσταση mi κλειδώματος και επίσης να ενεργοποιήσω το ξεκλείδωμα oem λίγο πιο πάνω στο μενού.