Συγνώμη που μπορώ να ποστάρω για ένα πρόβλημα που έχω με το κινητό μου
ΘΕΜΑ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΡΟΜ
-
-
Στην κατηγορία της συσκευής σου
Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις και ποια συσκευή ? (Θα κάνω μεταφορά του θέματος μετά στην σωστή κατηγορία συσκευής)
-
Red Mi Pro το μοντέλο έχω θέμα με τη φόρτιση του κινητού. Ευχαριστώ
-
Βασικά, το μεγαλύτερο πρόβλημα θα έλεγα είναι ότι δεν έχεις official rom
Το Redmi pro βγήκε μόνο για την Κίνα και δεν έχει Global rom, μόνο China rom (Αγγλικά-Κινέζικα), αν θέλεις να έχει ελληνικά μενού πρέπει να βάλεις custom rom αφού ξεκλειδώσεις τον bootloader
Η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνεις θα έλεγα είναι να περάσεις μία official rom, να δεις πως θα πάει η φόρτιση και εάν διορθωθεί μένεις με την Κινέζικη ή ξεκινάς διαδικασία για να βάλεις την Ελληνική ρομ του φόρουμ -
Τώρα διάβασα το φορουμ έχω μούφα ROM από τα γράμματα CN. Θα πρέπει να κάνω ότι βρήκα στη φωτογραφία που δείχνω?
Το πρόβλημα μου είναι ότι το κινητό φορτίζει κάποιες φορές και κάποιες όχι. Καμμιά φορά ενώ φορτίζει δείχνει 0% συνεχόμενα. το βγάζω χωρίς να φορτίζει το αφήνω και από μόνο του πάει 86%. Από τα 86% σήμερα έφτασε 8% σε 3 ώρες και από τα 8% πήγε ξαφνικά στα 59%. Και τώρα έκλεισε εντελώς. Από την εμπειρία σου είναι θέμα ΡΟΜ ή μπαταρίας?? -
Μόλις τώρα που το έβαλα σε φόρτιση ήταν 0% για 10 λεπτά και τώρα πήγε 45% στη φόρτιση
-
Ναι, η φώτο που έβαλες από το ποστ του Γιώργου είναι όλα όσα πρέπει να κάνεις, με πρώτο και βασικότερο να περάσεις την official china fastboot rom.
Μην ξεχάσεις να κρατήσεις αντίγραφα από φώτο, βίντεο, επαφές κτλ, θα χαθούν όλα -
Όλα τα ερωτήματα σου θα απαντηθούν με το που περάσεις official China dev fastboot rom με sp flashing tool.
Μπορεί πιθανότατα να είναι θέμα ρομ , αλλά μπορεί να είναι και θέμα μπαταρίας. -
Βασικά είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό
Battery 0% [SOLVED]
τώρα βρήκα το ποστ
Πρέπει να βγει κ να μπει η μπαταρία όπως αναγράφει ο φίλος
το θέμα είναι πως βγάζεις μια μπαταρία ?? -
Όχι, δεν είναι το ίδιο και ας μοιάζει, πρώτα πρέπει να βάλεις official rom...αν δεν διορθωθεί τότε πάει σε πρόβλημα hardware...μπαταρία, usb board κτλ...
-
@Ioannis Makridis Βάλε πρώτα official rom και μετά βλέπεις αν χρειάζεται να βγάλεις τη μπαταρία. Μετά γίνεσαι και root άμα είναι και δοκιμάζεις αυτό MANUAL BATTERY CALIBRATION.
Αν μετά και από αυτό δεν διορθωθεί προχωράς στη μπαταρία
Open-source is the future -
Με παρόμοιο πρόβλημα σε αυτό το τηλέφωνο και δίχως να το ανοίξω τελικά το πήγα σε γνωστό μαγαζί επιδιορθώσεων στην Αθήνα και το άνοιξε και σε 10 λεπτά το έφτιαξε, μου είπε ότι δεν άλλαξε μπαταρία αλλά ήταν πρόβλημα σχετικό με την τροφοδοσία ρεύματος (δυστυχώς δεν επέμενα στην ανάλυση).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0